Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowości w Play
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
superneo25
Członek -
Anonimowy
Gośćkolejna prowa zagrywka – śmietnik ze wszystkiego co można znaleźć z cenami jak w normalnym sklepie. takie pitu-pitu byle tylko było o play
-
Anonimowy
Gość@ Pasjonat – pełne "pitu-pitu" to jest w ich reklamie tv rzekomo wszystkich telefonów dostępnych w Play, a z samego tekstu wynika, że teraz nie mają np. blackberry
-
Anonimowy
Gośća 6310i ?
-
Anonimowy
GośćWszystkie nowe a nie zabytki.
-
Anonimowy
GośćNO NOKIA E52 – NIEDOSTEPNA – PO CO ROBIC WODE Z MÓZGU LUDZIOM
-
Anonimowy
Gośćwłaśnie… LG BL40 też nie widzę
-
Anonimowy
GośćNowa czekoladka od LG jest świetną zapowiedzią kolejnego telefonu z serii Black Label, jej poprzednicy odnieśli sukces, tak więc miejmy nadzieję, że i ten model juz niedługo trafi w nasze rączki.
-
Anonimowy
Gośćnapisali ze sa wszystkie dostepne telefonu u nas na rynku. a czy widziales na rynku ten telefon co napisali tu inni? jakies inne sieci go sprzedaja? nie zrozumiales tresci, eh…
-
Anonimowy
GośćTe telefony w Play ostatnio to jakaś masakra, nic nie mają na magazynach, obdzwoniłem cały Kraków, Sosnowiec, Dąbrowę Górniczą i okolice za Nokią E51, Nokią E52, Nokią 6500 Slide i co? od trzech tygodni czekam, a jedyne co słyszę to dostaliśmy dzisiaj tylko Nokię 2600 żenada.. i zaczynam mieć dość.
-
Anonimowy
Gość.. czy ktoś w Play zareaguje w końcu na działanie ich serwisu Play24? najgorzej działająca platforma do konfiguracji usług z jaką miałem do czynienia, notoryczne błędy bazy danych, błędy systemu, błędy Apache wystawione do zewnątrz, prędkość działania i zdarzające się problemy z poprawnym naliczaniem i wyświetlaniem wartości .. czy ktoś to w końcu poprawi? jestem w Play od kwietnia, ale nie mogę już zdzierżyć ich serwisu. Co raz bardziej rozważam powrót do Orange..
-
-
AutorWpisy