Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Noworoczne podwójne doładowanie w Heyah i Tak Taku – Regulaminy
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 6 miesięcy temu przez
zypolek.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikKlienci Heyah, Heyah Mix, Tak Taka,
oferty Tak Tak Fon oraz abonenci
ofert: Era Fun, Mega Fun, Nowa Era
Mix, a także użytkownicy blueconnect starter, mogą
otrzymać prezent w postaci podwojenia doładowania. Dzięki tej ofercie
na konta klientów może trafić nawet 150 dodatkowych złotych. -
Iomega
CzłonekDopiero co dodali doładowania za śiąteczne podwojenie i znów podowjny bonus. Brawo:)
-
Anonimowy
Gośćdobra oerta
-
Anonimowy
GośćSerio? 😀 Pięknie Heyah! Dopiero co dostałem od Was podwójne, a Wy znowu dajecie mi bonus 🙂
-
Anonimowy
GośćWłaśnie wpłynęła na moje konto kasa z poprzedniego podwójnego i nowe środki po przeliczeniu konto po nowym roku, a tu olejna okazja. Do lutego może skorzystam, zawsze to więcej kasy, a ważności konta i tak się skumulują, więc nie trzeba będzie tego szybko wykorzystać.
-
Anonimowy
GośćTo źle, to bardzo dobrze że znowu dają drugie tyle za free :))) i to do wszystkich. W niektórych sieciach dostać bonus do wszystkich to wręcz abstrakcja…
-
Anonimowy
GośćKorzystam z Heyah. Podwójne doładowanie to dobra propozycja, ale od dłuższego czasu Heyah nic nie wnosi. Żadnej promocji, żadnych zmian. W porównaniu z Play to jest przysłowiowo „za murzynami”. Być może przeniosę sobie numer do Play. Poczekam jeszcze trochę na jakiś ruch ze strony Heyah.
-
Anonimowy
GośćPromocja dobra tylko ciekawe ilu posiadaczy tak taka dostało drugie doładowanie z grudniowej promocji.Doładowanie promocyjne miało być od 4do 10 stycznia,już 11.01 a ja tego doładowania jeszcze niemam.Poczekam jeszcze dzień i trzeba będzie dzwonić do ery.
-
Anonimowy
GośćCzy można doładować punktami z ERA PREMIA i to teź będzie podwojone?? czy tylko świeża gotówka?
-
zypolek
CzłonekJa już bodaj 4 stycznia dostałem bonus ze świątecznego, podwójnego doładowania. Tutaj widzę podwójne doładowanie na starych, najlepszych zasadach. Dobry noworoczny prezent od Tak-taka.
-
webis
CzłonekMiałem nie doładowywać konta przez najbliższe 2-3 miesiące, bo dopiero co na moim koncie w Tak Taku pojawiło się 150 zł z poprzedniego podwójnego doładowania, ale chyba jednak to zrobię. Jest sporo czasu na skorzystanie, bo miesiąc. Pewnie zrobię to pod koniec stycznia. Jestem mega pozytywnie zaskoczony.
-
Anonimowy
GośćPodwójne to najlepsza oferta jeżeli chodzi o bonus przy doładowaniu. Do tego fajna reklama z kurami promująca tą ofertę :)))) inne sieci z 10 czy 20% do doładowania nie mają z czym się równać do 100% w TT.
-
zypolek
CzłonekJa raczej doładuje konto małą kwotą i dopiero lutym. Na razie, na moim koncie Tak-taka jest za dużo gotówki, by ładować za 150 zł.
-
-
AutorWpisy