Noworoczne podwójne doładowanie w Heyah i Tak Taku – Regulaminy

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Noworoczne podwójne doładowanie w Heyah i Tak Taku – Regulaminy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #150500 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Klienci Heyah, Heyah Mix, Tak Taka,
      oferty Tak Tak Fon oraz abonenci
      ofert: Era Fun, Mega Fun, Nowa Era
      Mix, a także użytkownicy blueconnect starter, mogą
      otrzymać prezent w postaci podwojenia doładowania. Dzięki tej ofercie
      na konta klientów może trafić nawet 150 dodatkowych złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241158 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Dopiero co dodali doładowania za śiąteczne podwojenie i znów podowjny bonus. Brawo:)

• #241160 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dobra oerta

• #241162 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Serio? 😀 Pięknie Heyah! Dopiero co dostałem od Was podwójne, a Wy znowu dajecie mi bonus 🙂

• #241179 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Właśnie wpłynęła na moje konto kasa z poprzedniego podwójnego i nowe środki po przeliczeniu konto po nowym roku, a tu olejna okazja. Do lutego może skorzystam, zawsze to więcej kasy, a ważności konta i tak się skumulują, więc nie trzeba będzie tego szybko wykorzystać.

• #241183 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To źle, to bardzo dobrze że znowu dają drugie tyle za free :))) i to do wszystkich. W niektórych sieciach dostać bonus do wszystkich to wręcz abstrakcja…

• #241198 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Korzystam z Heyah. Podwójne doładowanie to dobra propozycja, ale od dłuższego czasu Heyah nic nie wnosi. Żadnej promocji, żadnych zmian. W porównaniu z Play to jest przysłowiowo „za murzynami”. Być może przeniosę sobie numer do Play. Poczekam jeszcze trochę na jakiś ruch ze strony Heyah.

• #241204 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Promocja dobra tylko ciekawe ilu posiadaczy tak taka dostało drugie doładowanie z grudniowej promocji.Doładowanie promocyjne miało być od 4do 10 stycznia,już 11.01 a ja tego doładowania jeszcze niemam.Poczekam jeszcze dzień i trzeba będzie dzwonić do ery.

• #241205 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy można doładować punktami z ERA PREMIA i to teź będzie podwojone?? czy tylko świeża gotówka?

• #241210 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Ja już bodaj 4 stycznia dostałem bonus ze świątecznego, podwójnego doładowania. Tutaj widzę podwójne doładowanie na starych, najlepszych zasadach. Dobry noworoczny prezent od Tak-taka.

• #241229 Odpowiedz
      webis
      Członek

Miałem nie doładowywać konta przez najbliższe 2-3 miesiące, bo dopiero co na moim koncie w Tak Taku pojawiło się 150 zł z poprzedniego podwójnego doładowania, ale chyba jednak to zrobię. Jest sporo czasu na skorzystanie, bo miesiąc. Pewnie zrobię to pod koniec stycznia. Jestem mega pozytywnie zaskoczony.

• #241269 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podwójne to najlepsza oferta jeżeli chodzi o bonus przy doładowaniu. Do tego fajna reklama z kurami promująca tą ofertę :)))) inne sieci z 10 czy 20% do doładowania nie mają z czym się równać do 100% w TT.

• #241291 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Ja raczej doładuje konto małą kwotą i dopiero lutym. Na razie, na moim koncie Tak-taka jest za dużo gotówki, by ładować za 150 zł.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Noworoczne podwójne doładowanie w Heyah i Tak Taku – Regulaminy
Twoje informacje: