Nowe promocje Play Online

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowe promocje Play Online

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #156671 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Z dniem 02 lutego 2009 Operator Play wprowadza nowe Oferty Promocyjne – „Play Online korzystnie” i „Play Online korzystnie z fakturą”, dzięki którym Klient może otrzymać rabaty na abonament.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #167977 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a co mi po tym że będę mało płacił za internet który będzie miał duże problemy z połączeniem się z siecią i będzie działał tylko w wybranych miejscach? mobilny to znaczy że w większości miejsc w kraju działa i wolę zapłacić niewiele więcej innemu operatorowi i móc korzystać z usługi

• #167978 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tia, takie bajki ;]. Nie wiem czy masz na myśli Orange za 60 zł z limitem 1,5 GB, czy Ere za 49 zł z limitem 1 GB, a może Plusa za 60 zł z limitem 1GB. Play ma najtańszy inernet mobilny, prawdą jest, że nie wszystkie miasta na razie są w zasięgu, ale dla kogoś kto ma taki zasięg Play jest dobrym rozwiązaniem. Pozdro.

• #167979 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zamiast wabic nowych klientow powinno zadbac o tych ktorych maja bo jakosc playonline to koszmar dla mnie.

• #167980 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

co z tego że tanio jak ktoś to chce kupić niech sobie lepiej sprawdzi wcześniej opcje na kartę w bielsku białej nie udało mi się pobierać szybciej danych jak z prędkością 110kbps…. masakra

• #167981 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

110kbps to bardzo dobry wynik – sproboj z internetem od innego dostawcy. 🙂

Czmu wszyscy wciaz narzekaja? ? ? w Polsce najlepiej jaby wszystko bylo za darmo:)

• #167982 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Walka o tani internet jak mówi Marek Konrad 🙂 mnie tylko zastanawia czemu pozostała trójka nie reaguje na tak tani net Play’a?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #167978 w Nowe promocje Play Online
Twoje informacje:

Anuluj