Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowe promocje Play Online
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośća co mi po tym że będę mało płacił za internet który będzie miał duże problemy z połączeniem się z siecią i będzie działał tylko w wybranych miejscach? mobilny to znaczy że w większości miejsc w kraju działa i wolę zapłacić niewiele więcej innemu operatorowi i móc korzystać z usługi
-
Anonimowy
GośćTia, takie bajki ;]. Nie wiem czy masz na myśli Orange za 60 zł z limitem 1,5 GB, czy Ere za 49 zł z limitem 1 GB, a może Plusa za 60 zł z limitem 1GB. Play ma najtańszy inernet mobilny, prawdą jest, że nie wszystkie miasta na razie są w zasięgu, ale dla kogoś kto ma taki zasięg Play jest dobrym rozwiązaniem. Pozdro.
-
Anonimowy
Gośćzamiast wabic nowych klientow powinno zadbac o tych ktorych maja bo jakosc playonline to koszmar dla mnie.
-
Anonimowy
Gośćco z tego że tanio jak ktoś to chce kupić niech sobie lepiej sprawdzi wcześniej opcje na kartę w bielsku białej nie udało mi się pobierać szybciej danych jak z prędkością 110kbps…. masakra
-
Anonimowy
Gość110kbps to bardzo dobry wynik – sproboj z internetem od innego dostawcy. 🙂
Czmu wszyscy wciaz narzekaja? ? ? w Polsce najlepiej jaby wszystko bylo za darmo:)
-
Anonimowy
GośćWalka o tani internet jak mówi Marek Konrad 🙂 mnie tylko zastanawia czemu pozostała trójka nie reaguje na tak tani net Play’a?
-
-
AutorWpisy