Nowe pakiety internetowe na telefon w ofertach Plusa

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Nowe pakiety internetowe na telefon w ofertach Plusa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #151902 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

1 września br. Plus wprowadza nowe, atrakcyjne pakiety umożliwiające obniżenie kosztów korzystania z internetu w komórce. Pakiety można wykorzystać zarówno na połączenia ze stronami www, jak i wap. dodatkowo Plus wprowadza bezpłatny dostęp do serwisu Wykop.pl

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #232112 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

To na co obecnie zwraca się najbardziej uwagę biorąc cyrograf, to pakiety internetowe. Brawa dla Plusa, że ciągle jest w tym liderem, jako pierwszy podnosząc pakiety.

• #232115 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Bardzo dobra oferta.

• #232116 Odpowiedz
      wlo
      Uczestnik

Mi też się podoba… Czekam kiedy pokażą się w e-bok – mam nadzieję, ze już jutro 😉

• #232126 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Opłata za korzystanie z internetu po przekroczeniu liczby MB z pakietu – Brak dodatkowych opłat za korzystanie z internetu na terenie Polski.
      W ramach Pakietu Non Stop oferowany jest nieograniczony dostęp do internetu w ramach stałej opłaty miesięcznej.
      To się ładnie zapytam, jaka jest różnica kiedy kupujemy 500mb, a 1 gb? Może w zasadzie nie da się już korzystać z tego neta, tylko Plus stosownie to przemilczał?

• #232141 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cz w simplusie też beda nowe pakiety?

• #232156 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

najwięcej danych pamiętam zżerało mi przy częstym korzystaniu z nawigacji. Potem kapnąłem się że można wykupić specjalny pakiet nawigacyjny ( przynajmniej tak jest Orange) i problem z głowy. Ale wiadomo zawsze większe pakiety danych w atrakcyjnych cenach są mile widziane przez użytkowników netu w telefonach.

• #232198 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Oferty wyglądają całkiem nieźle – podobają mi się, ale czemu nie dali nic pre-paidom? W tak-taku mam pakiet internetu na 30 dni za 9 zł, a u nich w sumie lipa.

• #243533 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

uytr

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #232116 w Nowe pakiety internetowe na telefon w ofertach Plusa
Twoje informacje:

Anuluj