Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Nowe pakiety internetowe na telefon w ofertach Plusa
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Iomega
CzłonekTo na co obecnie zwraca się najbardziej uwagę biorąc cyrograf, to pakiety internetowe. Brawa dla Plusa, że ciągle jest w tym liderem, jako pierwszy podnosząc pakiety.
-
Anonimowy
GośćBardzo dobra oferta.
-
wlo
UczestnikMi też się podoba… Czekam kiedy pokażą się w e-bok – mam nadzieję, ze już jutro 😉
-
Anonimowy
GośćOpłata za korzystanie z internetu po przekroczeniu liczby MB z pakietu – Brak dodatkowych opłat za korzystanie z internetu na terenie Polski.
W ramach Pakietu Non Stop oferowany jest nieograniczony dostęp do internetu w ramach stałej opłaty miesięcznej.
To się ładnie zapytam, jaka jest różnica kiedy kupujemy 500mb, a 1 gb? Może w zasadzie nie da się już korzystać z tego neta, tylko Plus stosownie to przemilczał? -
Anonimowy
GośćCz w simplusie też beda nowe pakiety?
-
Anonimowy
Gośćnajwięcej danych pamiętam zżerało mi przy częstym korzystaniu z nawigacji. Potem kapnąłem się że można wykupić specjalny pakiet nawigacyjny ( przynajmniej tak jest Orange) i problem z głowy. Ale wiadomo zawsze większe pakiety danych w atrakcyjnych cenach są mile widziane przez użytkowników netu w telefonach.
-
zypolek
CzłonekOferty wyglądają całkiem nieźle – podobają mi się, ale czemu nie dali nic pre-paidom? W tak-taku mam pakiet internetu na 30 dni za 9 zł, a u nich w sumie lipa.
-
Anonimowy
Gośćuytr
-
-
AutorWpisy