Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Nowe oferty Play Online okiem Telix.pl
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćJakiej populacji? Wołków zbożowych, turkuciów podjadków, sówek plamistych, czy populacji karaluchów w siedzibie Play?
-
Anonimowy
GośćNiektóre hostessy są po sterydach.
-
Anonimowy
GośćA co to miss mokrego podkoszulka ? żałosne te konferencje Playa…
-
Poll
Członek80% ludzi z 60% obszaru będzie miało dostęp do internetu. Naprawdę mobilnego internetu. Kto da więcej?
-
Anonimowy
GośćSzkoda że na różnych taryfach są różne prędkości, ja man stosunkowo małe transfery (około 2 GB) i nadal będę miał 1Mb.Umowa kończy mi się za 4 m-ce i pozostaje mi tylko OFNK z Pomarańczy na Allegro 6GB na 5 m-cy z dostawą za 42 zł,wychodzi 7 zł za 1GB w play bez modemu 4,90 za 1 GB w taryfie 39 za GB wychodzi taniej ale co miesiąc trzeba wyciągnąć 39 zł.A przy zakupie na Allegro wychodzi miesięcznie w moim przypadku 14 zł za m-c. Oferta na internet może nie jest zła pod warunkiem że się dużo zasysa. Abonament na telefon zdecydowanie popsuli zobaczymy co z OFNK PO i Fresh cudów niestety się nie spodziewam a po Fresh jedynie pogorszenia warunków.Puki co czekam i już się boje 😉
-
-
AutorWpisy