Nowe oferty Play Online okiem Telix.pl

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Nowe oferty Play Online okiem Telix.pl

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #150007 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Prezentacja z konferencji Play Online All Inclusive. Połowa internautów w play wykorzystuje Internet jako Internet stacjonarny. Oferta play online na kartę na razie bez zmian.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #244684 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jakiej populacji? Wołków zbożowych, turkuciów podjadków, sówek plamistych, czy populacji karaluchów w siedzibie Play?

• #244688 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niektóre hostessy są po sterydach.

• #244698 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A co to miss mokrego podkoszulka ? żałosne te konferencje Playa…

• #244718 Odpowiedz
      Poll
      Członek

80% ludzi z 60% obszaru będzie miało dostęp do internetu. Naprawdę mobilnego internetu. Kto da więcej?

• #244730 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szkoda że na różnych taryfach są różne prędkości, ja man stosunkowo małe transfery (około 2 GB) i nadal będę miał 1Mb.Umowa kończy mi się za 4 m-ce i pozostaje mi tylko OFNK z Pomarańczy na Allegro 6GB na 5 m-cy z dostawą za 42 zł,wychodzi 7 zł za 1GB w play bez modemu 4,90 za 1 GB w taryfie 39 za GB wychodzi taniej ale co miesiąc trzeba wyciągnąć 39 zł.A przy zakupie na Allegro wychodzi miesięcznie w moim przypadku 14 zł za m-c. Oferta na internet może nie jest zła pod warunkiem że się dużo zasysa. Abonament na telefon zdecydowanie popsuli zobaczymy co z OFNK PO i Fresh cudów niestety się nie spodziewam a po Fresh jedynie pogorszenia warunków.Puki co czekam i już się boje 😉

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Nowe oferty Play Online okiem Telix.pl
Twoje informacje: