Nowe modele telefonów w ofercie Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowe modele telefonów w ofercie Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #151201 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 3 listopada do podstawowej oferty telefonów zostaną dodane dwa modele: Nokia X6 i Emporia V35. Dodatkowo do oferty na życzenie zostają wprowadzone następujące modele: Samsung C3300 i
      Samsung E2550

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #236104 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nokia X6 interesujcy model ale ja j uz ostrze sobie zabki na Nokię N8 w Playu.b9

• #236107 Odpowiedz
      kaczmaj
      Członek

Biorąc pod uwagę, że Nokia x6 cieszyła się małym zainteresowaniem w telefonach na życzenie, raczej szału nie będzie. Cena też nie powala.

• #236109 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nokia x6 przegra z tańszymi samsungami w podobnym stylu, a ceny cóż bardziej przypominają mi te z cennika orange, niż Play, ale to może tylko takie wrażenie:)

• #236120 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiem czy takie małe zainteresowanie jest X6. Jak ja się o nią pytałem to sprzedawczyni zapytała co ten telefon w sobie ma że jestem już drugą osobą co się tego dnia o nią pyta 🙂 Jakby mieli może bym kupił a tak mam Wave i jest spoko.

• #236136 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

z tym samsungiem c3300 to trochę przegieli. 349zł za coś co jest maksymalnie niewygodne przy wyświetlaczu 2.4″

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Nowe modele telefonów w ofercie Play
Twoje informacje: