Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowe LOGO Play
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćskoro nie widać różnicy … firma się z glutka wycofuje ? ;/
-
Anonimowy
Gośćdla mnie jest ok. wszyscy zmieniaja loga plus byl pierwszy w tym roku, konkurs oglosila rowniez era na nowy logotyp.
-
Anonimowy
Gośćmoim zdaniem glut Play’a jest genialny w swoim minimalizmie 😉
te paski widać wszędzie i od razu wiadomo, o co chodzi…
a np pomarańczowe orange… ostatnio widziałem reklamę RMF myśląć, że będzie to reklama Orange…
jak widać kolor pomarańczowy jest już zastrzeżony, chociaż często można się pomylić 😉
-
Anonimowy
GośćHmm… po co zmieniać coś, co jest dobre?
-
Anonimowy
GośćMoże Play sobie robi żarty po prostu 🙂 a jeśli nie – to jeśli efektem PRAC – jest NIEZMIENIONY napis na fioletowym tle – to ja się pytam – na czym te prace polegały i czy ktoś za nie dostał pieniądze? Bo jeśli tak to chyba Play nie ma już na co kasy wydawać…
-
Anonimowy
GośćLogo prezentuje się prawie dobrze. Jednak zdecydowanie brakuje fioletowego gluta po prawej stronie fioletowości
-
Anonimowy
GośćNie wiem wg mnie to jest 5minut w Photoshopie 😀 śmiech na sali z tym nowym logiem. To fakt Era ogłosiła konkurs. Plus widziałem lekko odświeżył swoje logo. A jeszcze o Orange cicho jest…
-
Anonimowy
GośćWolę gluta. Jest niepowtarzalny , taki glutowaty . Glut to glut , musie się ciągnąć i ciągnąć
-
Anonimowy
GośćTo wyglada jak baner reklamowy sklepu z kalesonami. Stare logo the best.
-
Anonimowy
Gośćszkoda glutka ;(
jest uroczy!
-
Anonimowy
GośćJestem w play i wolałem glutka 🙁
-
Anonimowy
GośćJak to nie ma na co kasy wydawać ? Dali Kupę kasy Kupie (po)wiatowego gówna za reklamowanie chińskiego badziewia !!!
-
-
AutorWpisy