Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowe cenniki Orange POP i Nowe Orange POP -Regulaminy
- Ten temat ma 17 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćjak na tyle czekania to się nie wysilili… Niby podobnie do oferty konkurentów, ale wciąż drożej…
-
Anonimowy
Gośćale że nie obniżyli tych 20gr w sieci przy doładowaniu za 100? w play jest w pakiecie 5gr na stacjonarne i w sieci w heyah niewiem ale chyba tez mniej no i w simplusie też są pakiety które dają możliwość taniej rozmawiać. dziwnie to wogóle wygląda 20gr w sieci i 29gr do "innych" 😀 Zaraz za chwile zwiększy się ilość haczyków w postaci do centerneta i mobity też inna stawka i przestanie to być "śmieszne" Tak wiem wiem MTR ach ten MTR ale jak era plus i idea budowały sieć to tez się miały dobrze więc dlaczego PLAY ma rezygnować z MTR?? powoli powoli 😉 pozdro
-
Anonimowy
Gośćupdate: poza tym tak wielu użytkowników uważa że play ma za wysoki mtr a z innej bajki jaki mtr na orange wewnątrz sieci he? 0 więc z 20gr zarobią całe 20gr tak ciężko było dać chociaż 10gr?? za minute bez haczyków he? 😀
-
Anonimowy
Gośćdo I > jest przeciez POPzone. sprawdz, prosze 😉
-
Anonimowy
Gośćcena sms kosmiczna, w sieci neizbyt tanio, a przecież podobno 80 % rozmów w Oraneg jest po sieci
-
Anonimowy
Gośćnaprawde nastawialem sie na rewolucje, wymyslili po chu… oferte… bardziej zalezalo mi na obnizeniu polaczen w sieci a tu gowno, co za balwany
-
Anonimowy
Gośćlee i l to JA 😀 jakimś cudem niewpisało całości lee 😛
-
Anonimowy
GośćDobra oferta bo jest obniżka cen poza sieć i można kupić pakiety minut i SMSów w sieci!! Brawa dla Orange!! Najlepsza odpowiedź na Play Fresh od W3!!!
-
Anonimowy
Gośćorandżo no nie rozśmieszaj mnie 🙂
-
Anonimowy
Gość@ Podam prosty przykład. Użytkownik Play czyli ja.
Kontra użytkownik Orange. Oboje mamy 200 zł.
Tobie te 200 złoty starczy na 4 doładowania po 50 zł.
4 x 3 miesące daje rok. Musisz ładować konto co 3 miechy.
Nie zostanie Ci nawet złotówka oszczędności w Orange.
Ja natomiast mogę jeszcze sporo zaoszczędzić!
5 zł i mam konto ważne rok. Stracę 4.80 zł
doładuje sobie za następną dowolną kwotę.
Znów pogadam.
Doładuje sobie za tyle ile potrzebuje!
Nikt mi nie każe wydawać 50zł co 3 miechy.
Nawet jak nigdzie nie dzwonię.
Prawdziwa wolność w Play Fresh a nie przymusowe
ładowanie konta co 3 miechy w Orange
aby móc rozmawiać.
-
majko
Członek@ Adi czyli rozumiem że przez rok wydajesz na telefon 5 zł?? 🙂 Jak widać oferta Orange jest dla ludzi którzy telefonu używają do rozmawiania a nie do trzymania tak po prostu
-
Anonimowy
GośćOdwieczny dylemat Playowców – czy telefon ma być używany za 5 pln rocznie – co im się podoba w Freshu, czy jednak służy do częstego dzwonienia – o czym przypominaja przy okazji newsów o abonamentach w Play 🙂
-
Anonimowy
GośćTrafiłeś w sedno. Jeżeli dla nich najważniejsze w ofercie jest to, ze mogą mieć numer za 5 zł zamiast używać teleonu to nic ich nie przekona.
-
Anonimowy
GośćKto niechce zrozumieć ten niech nie rozumie słowa WOLNOŚĆ doładowania oraz braku kradzieży środków z konta (zgodnej z regulaminem). To ja decyduję jak rozmawiam, a nie durny operator mi NAKAZUJE ładować, bo mi zablokuje konto i zlikwiduje środki.
-
Anonimowy
GośćKorzystam z Playa od wejścia oferty, nie tylko dlatego, że połączenia wychodzące są ważne przez rok, ale ze względu na niską stawkę do wszystkich wszystkich sieci – 29 gr, tani pakiet 100 minut w Play i na stacjonarne za 5 PLN, stosunkowo przywoitą stawkę ze transfer danych (bez bawienia się w pakiety).
-
Anonimowy
GośćMało w zasadzie wprowadzili zmian właściwie tylko w Popie bo w innych to stawka się tylko zmieniła za połączenia. I te wymuszanie za ile trzeba doładować żeby mieć określoną stawkę(NOGO), bez możliwości aktywacji jak w Heyah.
-
Anonimowy
Gośćale i tak cieszę się, że zmienili.
-
-
AutorWpisy