Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Nowa sieć Ery w Warszawie
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
GośćPodczas dzisiejszego spotkania Era poinformowała o zakończeniu prac modernizacyjnych swojej sieci na terenie aglomeracji warszawskiej. W sumie zmodernizowanych zostało 520 stacji bazowych.Jednocześnie Era pokazała nam jak wygląda jej centrum sterowania siecią. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć.
-
Poll
CzłonekWygląda imponująco choć nie bardzo wiem co to takiego. Przepraszam czy to z pieniędzy klientów Ery czy Tmobile DE? Może wreszcie moja koleżanka dzwoniąc z Mokotowa do Pruszkowa nie będzie musiała 2 razy powtarzać tego co ma do przekazania. :lol
-
rafaik
UczestnikTo prawda centrum sterowania siecią wygląda jak wyjęte z NASA. Miałem okazję zwiedzić je kilka lat temu. Wszystko robi duże wrażenie. Wielkie telebimy, mapa kraju i migające tysiące diod. No i przed wejściem kabina elektrostatyczna.
-
Anonimowy
GośćNa mnie to nie robi wrażenia,bo u mnie tylko EDGE z kosmiczną prędkością neta.W Warszawie to wszyscy mają cuda.Nie wiem jakie centrum ma Pley.Mogą miec nawet w budzie dla psa,ale u mnie mają 3G.Net działa naj lepiej z całej czwórki operatorów.
-
-
AutorWpisy