Nowa oferta blueconnect – abonament za 39 zł oraz 40 GB

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowa oferta blueconnect – abonament za 39 zł oraz 40 GB

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #152060 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Polska Telefonia Cyfrowa wprowadza zmiany w ofercie szybkiego mobilnego internetu blueconnect – nowy abonament za 39 zł oraz nawet 40 GB do wykorzystania niezależnie od pory dnia i nocy. Nowa oferta będzie dostępna od 19 maja br.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #231074 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nic nic się nie uczą, z nowymi taryfami będzie tak samo, ale ktoś musi spłaca przekręty

• #231080 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nadal najmniej korzystna korzystna oferta mobilnego internetu. Era ciągle w tyle. Liczą chyba na marketing i markę, po której zostały tylko wspomnienia.

• #231083 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dziś 2 Giga to jest nic. Z każdym miesiącem wzrasta zapotrzebowanie na ilość przesyłu danych i prędkość.
      Rośnie waga aktualizacji systemu, programów i samych stron internetowych. A skąd transfer na posłuchanie radia internetowego z jakąś ciekawą muzyką, A i film jakiś też od czasu do czasu by się przydał

• #231084 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie znamy jeszcze wszystkich taryf. cena 2gb identyczna jak w orange , Plus nie daję 2gb zatem trudniej porównać. nie rozumiem zatem, czemu era jest niby najgorsza

• #231091 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Krótko mówiąc: „ch….jnia z grzybnią”. Era jeśli chodzi o ofertę jest outsiderem na rynku mobilnego internetu. Plus ma jakość oraz zasięg. Play niskie ceny. Orange – od niedawna – ciekawą ofertę na kartę. A co ma Era? Zarząd zwolniony za kaucją.

• #231096 Odpowiedz
      Szalony
      Członek

Oferta coraz lepsza , niestety operatorzy zwiekszaja limty gb tak naprawde tylko w ofertach powyzej 70pln – ci co chca mniej placic maja niskie limty. ps co sie dzieje z wersja mobilna telix ? Nie widac komentarzy i zalacznikow do newsow !!! Jak taka ma byc wersja mobilna to lepiej ja calkiem wylaczcie 🙁

• #231101 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Generalnie oferta nie jest zła. Wg mnie Era oferuję bardzo dobre rozwiązanie typu oferty łączonej. laptopy też niezłe. Ja używam sam internetu bezprzewodowego i muszę powiedzieć że niby mam te 500mb limitu nigdy go nie wyczerpałem, bo używam go tylko w trasie lub na wyjazdach. W domu mam przecież stałe łącze,.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Nowa oferta blueconnect – abonament za 39 zł oraz 40 GB
Twoje informacje: