Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowa kampania Polkomtela Rarka Plusa jak Lalka Prusa (video)
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćech, ale mają pomysły..od początku szokowała mnie ta dziwaczna nazwa, teraz jeszcze dzwine pomysły na kampanie
-
Anonimowy
Gośćtrzeba przyznać że Mumio są w dobrej formie…
naprawdę subtelny humor.
-
Anonimowy
GośćBardzo słaby pomysł i na nazwę taryfy i na reklamę. :/
-
Anonimowy
Gośćto tylko po to dali tak dziwną nazwe, żeby nakręcić reklamówkę? do tego taką intelektualną, że aż ucho boli 😉
-
Anonimowy
GośćTak jak napisał cogito, już wiemy dlaczego dali taką, kolejną durną nazwę, ech… Dobrze, że szwaby z DT, jak już wprowadzili niezbyt cudowne taryfy, to jednak dali "normalną" nazwę: Nowa Era, podobnie jest z promocjami. A Polkomtel z tymi durnymi nazwami, choćby taryf, jak U Kubali nasrali czy Taryfy Radzieckie, w moim oczach jest dziadowską siecią. Szkoda, bo gdzie te fajne hasła, jak: Zmieniamy świat na Plus czy Jutro zaczyna się dziś?! Które kojarzyły się pozytywnie z marką Plus, przynajmniej w reklamach hehe!
-
Anonimowy
GośćA mi ta nazwa przypadła du gustu. Jak widać Plus chce uczyć prozy Prusa i to suię chwali. A Promocja cóż bardziej do tego zachęci:)
-
Anonimowy
Gośćczy ja wiem czy promocja w jakikolwiek sposób nakłoni do zapoznawania się z proza prusa? no zobaczymy.. mogliby bardziej jednak skupić się na samej ofercie niż na reklamie bo tu nie za dobrze, minuty nie są wymienne na smsy i brak dodatkowych prezentów takich jak chociażby w taryfie orange. przydały by się paczki minut do jednej osoby albo w weekendy a nie tylko to co w abo.
-
-
AutorWpisy