Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Notka SMS w Play
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 12 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćJak ktoś do mnie będzie dzwonił to zapłaci za wysłuchanie tego komunkatu! Komunikat trwa ponad 30 sekund. Tak samo jakby dzwonił i połączył sie z pocztą głosową.
-
Blom
UczestnikKolejna bzdura wymyślona przez Play, jakby nie wystarczył osobie dzwoniącej komunikat o niedostępności aboneneta a nam info sms o połączeniu nieodebranym.
-
Anonimowy
GośćBzdura wymyślona przez Play dla Play. Bo klientom to taka usługa nie jest potrzebna. Ale widać to dopiero początek brzydkich zagrań, ciekawe co jeszcze wymyślą żeby zarobić na niczym…
-
Poll
CzłonekMi si.ę podoba. Dzwonią do mnie i dość często przychodził do mnie komunikat że ktoś próbował się ze mną skontaktować a wiadomość mam na PG . Dzwonie na PG a tam słyszę jakieś szumy, kroki lub silnik samochodu a czasami niecenzuralne słowa, że się ze mna nie można połączyć. Nie wiem czy mam oddzwaniać bo jest pożar czy ktoś oddzwoni później jak z samochodu wysiądzie czy tylko chciał usłyszeć mój głos. Teraz będzie mógł mi zostawić namiastkę komunikatu o co mu chodzi. Usługa bezpłatna, wyłączalna, a to, że płaci dzwoniący mnie nie interesuje tak samo zapewne jak jego nie interesuje, że ja dzwoniąc do niego też muszę zapłacić za jego niewyłączalną PG.
-
Anonimowy
GośćZrobione bez wiedzy, do tego pewnie nie do wszystkich dojdzie sms o tym co trzeba zrobić i jak. Druga sprawa, jak można coś włączyć komuś i go o tym nawet nie poinformować 😀 absurd.
-
Anonimowy
GośćA może zamiast niechcianej notki, Play włączy w końcu ACR na który sporo ludzi od dawna czeka!!!
-
-
AutorWpisy