Notka SMS w Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Notka SMS w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #152037 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od lipca P4, operator sieci Play, rozszerzył funkcjonalność usługi Informacje o próbie połączenia o Notkę SMS. Teraz nie tylko otrzymacie informacje o nieodebranych połączeniach, ale dzwoniący będzie mógł wysłać krótką Notkę SMS.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #231259 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak ktoś do mnie będzie dzwonił to zapłaci za wysłuchanie tego komunkatu! Komunikat trwa ponad 30 sekund. Tak samo jakby dzwonił i połączył sie z pocztą głosową.

• #231260 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Kolejna bzdura wymyślona przez Play, jakby nie wystarczył osobie dzwoniącej komunikat o niedostępności aboneneta a nam info sms o połączeniu nieodebranym.

• #231275 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Bzdura wymyślona przez Play dla Play. Bo klientom to taka usługa nie jest potrzebna. Ale widać to dopiero początek brzydkich zagrań, ciekawe co jeszcze wymyślą żeby zarobić na niczym…

• #231310 Odpowiedz
      Poll
      Członek

Mi si.ę podoba. Dzwonią do mnie i dość często przychodził do mnie komunikat że ktoś próbował się ze mną skontaktować a wiadomość mam na PG . Dzwonie na PG a tam słyszę jakieś szumy, kroki lub silnik samochodu a czasami niecenzuralne słowa, że się ze mna nie można połączyć. Nie wiem czy mam oddzwaniać bo jest pożar czy ktoś oddzwoni później jak z samochodu wysiądzie czy tylko chciał usłyszeć mój głos. Teraz będzie mógł mi zostawić namiastkę komunikatu o co mu chodzi. Usługa bezpłatna, wyłączalna, a to, że płaci dzwoniący mnie nie interesuje tak samo zapewne jak jego nie interesuje, że ja dzwoniąc do niego też muszę zapłacić za jego niewyłączalną PG.

• #231356 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zrobione bez wiedzy, do tego pewnie nie do wszystkich dojdzie sms o tym co trzeba zrobić i jak. Druga sprawa, jak można coś włączyć komuś i go o tym nawet nie poinformować 😀 absurd.

• #231797 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A może zamiast niechcianej notki, Play włączy w końcu ACR na który sporo ludzi od dawna czeka!!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Notka SMS w Play
Twoje informacje: