Nokla E97 nie klon Nokia E97

Start Forum Sprzęt Nokia Nokla E97 nie klon Nokia E97

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #154863 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Jak wiadomo Chińczycy kopiują niemalże wszystko. Na wiosnę można było przeczytać o nowej koncepcji telefonu komórkowego, przedstawiciela modeli biznesowych – Nokia E97. Koncept ten został stworzony przez młodego designera Fabiena Nauroy pracującego dla Creapole ESDI w Paryżu. Chińska firma Nokla zauważyła ten projekt i wprowadziła realny telefon Nokla E97 do sprzedaży.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180033 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ciekawe czy ktoś w ogóle kupuje te chińskie zabawki? Poza lokalnym rynkiem. No może się ktoś przyzna? Że chociaż może myPhona ktoś ma? 😉

• #180034 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja mam mojegofona. skusil mnie 2sim, niestety nic w tej cenie nie znajdziesz lepszego ;p

• #180035 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

solus: ale jaki model? Nie jesteś zniesmaczony jakością wykonania? Dzwięk w słuchawce jest zrozumiały? Jak z baterią? Bo widzę, że mają dość kiepskie. Np. 750 mAh to pewnie z 1 dzień wytrzymuje jak się dużo nie rozmawia? Na wyświetlaczu cokolwiek widać w słońcu? Posiada chociaz javę? Ja bym się chyba nie przemógł i nie przekonał do używania takiego wynalazku. Chyba bym wolał dwa telefony jakiegoś normalnego producenta. Cena pewnie byłaby podobna.

• #180036 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

rack a w jakim telefonie coś widać na słońcu?

• #180037 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

do TIGER: np. MOTOROLA V9, VE66, E8 i wiele innych

• #251723 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja mam nokle n97 i jestem BARDZO zadowolony 😛

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Nokla E97 nie klon Nokia E97
Twoje informacje: