Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nokia X2 wkrótce w sprzedaży, koncept telefonu Nokia X9
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
KamilBakowski
Członek -
Anonimowy
GośćPo pierwsze seria X nie będzie mieć flagowego modelu Nokii (od tego ma być inna seria).
Tu mi się podoba to co ma ten telefon, czyli aparat 4 LED 😀
Filmy HD, fajny wyświetlacz.
Czego nie ma opisanego a ja bym chciał to multitouch i obsługa kart pamięci bez potrzeby zdejmowania klapki od baterii.
-
Anonimowy
Gośćale chłam
-
Anonimowy
GośćCzytamy ze zrozumieniem… Napisane jest flagowego muzycznego – co oznacza, iż X9 jest nawyższym modelem serii muzycznej, a nie nokii w ogóle…
tom: wyczerpująca wypowiedź. Jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz byle czego…
A teraz do rzeczy: Seria X wydaje mi się całkiem trafionym pomysłem, jednak x3 wydawała mi się zbyt uboga – choćby przez słaby aparat. Byłem bliski zakupu x6 – jednak obecność starego już symbiana ostudziła moje zapały. Jednak oferowane przez X9 możliwości są całkiem imponujące i chętnie stałbym się włascicielem tego urządzenia – niemniej jednak musiałbym wiedzieć coś więcej na temat nowych symbianów…
Osobiście nie potrzebuję dostępu do serwisów społecznościowych – jakoś mnie to nie bawi, a od telfonu muzycznego oczekuję głównie dobrej jakości dźwięku. A tu nokia ma jeszcze dużo do zrobienia… Niestety SE serii walkman brzmią o wiele lepiej…
-
Anonimowy
GośćMisju nie zgodzę się z tobą, twierdzisz że SE graja lepiej niż Nokia a tak nie jest, w SE wszystkie nowe telefony graja tak samo, zero bassu, w nowych nokiach jest inaczej chociażby w 5800 która ma czip audio odpowiedzialny za jakość muzyki, jest to jeden z najlepiej grających telefonów na rynku, żeby w SE poprawić jakość dźwięku trzeba ingerować w pliki systemowe co wiąże się z utrata gwarancji.
-
Anonimowy
GośćPoczytaj recenzje na gsmarena – tam robią dokładne testy parametrów dźwiękowych telefonów. Póki co Nokia 5230 (telefon niemuzyczny!) oferuje najlepszą jakość dźwięku spośród modeli Nokii. Z modelami dotykowymi serii XpressMusic – 5800, 5530, X6, X7 nie jest wcale specjalnie gorzej. Różnice są na papierze i znikome. Tak dobrze grające telefony ma jeszcze tylko Samsung – Wave, Wave II i Galaxy S (mają ten sam układ dźwiękowy) oraz Apple. Seria Walkman Sony Ericssona już dawno przestała wieść prym wśród telefonów muzycznych.
-
-
AutorWpisy