Nokia prezentuje nowy model E7- przepiękny, biznesowy slider QWERTY- zdjęcia, wideo

Start Forum Sprzęt Nokia Nokia prezentuje nowy model E7- przepiękny, biznesowy slider QWERTY- zdjęcia, wideo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #151745 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Fiński producent zgodnie z naszymi przypuszczeniami ujawnił na trwającej właśnie konferencji Nokia World 2010 nowy model Nokia E7- „przepiękny, biznesowy slider z QWERTY”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #233029 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Zapomniałem dodać model Nokia E7 jest piękny, it’s beautiful, forfiter 🙂

• #233030 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wygląda naprawdę ładnie, przynajmniej mi się podoba.

• #233031 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

@tytus, w pełni się zgadzam wygląda świetnie 🙂

• #233033 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tylko cena pewnie będzie mniej ładna

• #233037 Odpowiedz
      Tigertygrys
      Uczestnik

jeśli obiektyw jest z plastiku to pewnie po miesiącu można sobie zrobić zdjęcie co najwyżej swoich rys . Wygląda jak klon N97 – zobaczymy z czasem jak to działa.

• #233040 Odpowiedz
      Bita-po
      Uczestnik

Jest rzeczywiście piekny!! Kamil czy cos na temat ceny tego modelu sie dowiedziałeś ? Ja wiem ze jest planowany w ofercie Orange 🙂

• #233048 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe, czy pod względem wielozadaniowości przeskoczy iPhone’a 4.

• #233093 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli chodzi cenę smartfonu Nokia E7, to myślę iż po wejściu jej do sprzedaży nie będzie źle (punktem odniesienia jest dla mnie cena iPhone’a 4). Nokia N8 została zapowiedziana z ceną 470 EURO, a do sprzedaży w Polsce wejdzie z ceną około 1900 zł, która pewnie szybko spadnie do 1700 zł – Nokia E7 została zapowiedziana z ceną 495 EURO, co oznacza że do sprzedaży w Polsce wejdzie z ceną z pewnością nie wyższą niż 2000 zł. Można mieć różne zdanie na temat tych cen, ale mając w głowie cenę iPhone’a 4 nie są to ceny złe.

• #237130 Odpowiedz
      s
      Uczestnik

Zapowiada sie świetnie, ale w związku z tym, że cena będzie podobna jak N8 to chyba wolę jednak N8… Kurcze, muszę gdzieś obydwa na żywo obejrzeć przed zakupem

• #241866 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wlasnie dostalem ten telefon. Nic szczególnego. Normalny smartfon.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Nokia prezentuje nowy model E7- przepiękny, biznesowy slider QWERTY- zdjęcia, wideo
Twoje informacje: