Nokia N97 dostępna (video)

Start Forum Sprzęt Nokia Nokia N97 dostępna (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #155665 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nokia wprowadziła oficjalnie smartphone Nokia N97 do sprzedaży niestety jeszcze nie u nas.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #175140 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

na poczatku widac jaki ten dotykowiec jest nieudany.goster chce przewinac strone internetowa a tu kiszka.juz lepszy bedzie iphon za miesiac

• #175141 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

iPhone ma bardzo dobry wyswitlacz ciekawe co bedzie za miesiac a tu jak widac na wstepie gosc ma problem z przesunieciem strony jakos wolno to chodzi

• #175142 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam osobiście Nokie 5800 i uważam ze w n97 sie nic nie zawiesiło przy przeglądaniu po prostu touchscreen w noki jest bardziej czuły niż u konkurencji i sie leciutko dotyka koleś mógł pewnego razu zbyt lekko zrobić i nie zadziałało mi sie tez juz to zdążyły porównajcie sobie z jakimś lg ku990 np. albo z spv m3000 różnica kolosalna niebo a ziemia.

• #175143 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zły ten tefon nie jest, ale strasznie drogi i niedostępny jeszcze. Jako smarfony wole prostsze i tańsze, zwykła nokia E63 mi się już bardziej podoba, przejrzyste menu, klawiatura qwerty i dostęp do mobilnego internetu sprawiają że jestem skłonny wejść w 36miesięczną umowę na Orange Poleca aby mieć go za złotówkę.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Nokia N97 dostępna (video)
Twoje informacje: