Nokia N96 Bruce Lee Limited Edition

Start Forum Sprzęt Nokia Nokia N96 Bruce Lee Limited Edition

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #157268 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Bruce Lee, osoba najbardziej na świecie kojarzona ze sztukami walki doczekał się limitowanej wersji telefonu komórkowego sygnowanego jego imieniem. Nokia N96 Bruce Lee Limited Edition jest do kupienia w cenie 1300 USD.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #165042 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hehehe nic to nie pomoże ani wersja z bruce lee ani z van dammem. Ten telefon to porażka widać nokia jeszcze sobie tego nie uświadomiła. Był kiedyś taki zespół "samplastik" podobnie jest z tym telefonem wszystko w nim trzeszcze skrzypi a na dodaek strasznie dławi się przez słaby procesor. Nie polecam tego szajsu nikomu!!!

• #165043 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Żeby jeszcze nunchaku było w gratisie. Ale kicha. Ciekawe czy jakiś lamus się skusi na tapetki z Brucem. Z góry współczuję 🙂

• #165044 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Bruce i komorka niezle polaczenie napewno najwieksze marzenie bruca to znalezc sie na jakiejs tandetnej komorce 🙂 tylko idiota mogl to wymyslec niestety potwierdza to jedna rzecz nokia schodzi na psy przynajmniej od roku czasu ne wypuscila nic ciekawego a nowy wyglad telefonow jest strasznie tandetny chyba juz nigdy nie zrobia czegos na miare 6310i

• #165045 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

co racja to racja czasy 6310i juz nie zrócą, a nokia traci szybko klientów wypuszczając te szajsy

• #165046 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

1.Trzeba umiec sie posługiwac fonem. Tak sie składa ze mam N95 8gb i jeszcze mnie nie zawiodła. Tez kazdy tak mowił o 95 (ze bedzie sie wieszac, ze slider to syf, ze trzeszczy, ze baterria trzyma 2 dni(mnie trzyma tydzien przy zwyklym uzytkowaniu)…)

2. Jesli ktos powłącza pelno programow i nie pozakancza procesow to napewno sie zawiesi.. (komputer mozna zawiesic to czemu nie telefon??)

3. Jesli ktos nie ma tego fona i jest mu zal to tez nie bedzie pozytywnie go ocenial. Wiec jesli nie uzytkujecie fona dłuzej niz miesiac nie wypowiadajcie sie o nim bo nawet nie wiecie jakie ma opcje..

4.Piszce dokladnie opisy o telefonach bo wprowadacie ludzi w błąd piszac ze np: bateria trzyma 2 dni ale juz nie piszecie ze np: fon ciągle wyszukuje wi-fi mowie tu o N95-96, ze gracie na nim albo ogladacie filmy czy sluchacie muzy.

5. Nie chce mi sie wierzyc zeby N96 nie miala poprawionych niedociagniec ktore miala 95 (te wasze trzeszczenie )

• #165047 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oj narobilem pare byków ale mam nadzieje ze nikomu to nie przeszkadza xD

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Nokia N96 Bruce Lee Limited Edition
Twoje informacje: