Nokia N10 MeeGo Phone Concept (video)

Start Forum Sprzęt Nokia Nokia N10 MeeGo Phone Concept (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #151065 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Serwis My Nokia Blog zaprezentował koncepcyjny smartfon Nokia N10 Peter’a Lackman’a. Przerdstawiamy także video prezentujące prawdopodobne działanie systemu MeeGo.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #238033 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

super nokia n 10 fajnie jak by miała 100 gb procesor 1600mhz i gry jak plejstejszn 3 grafika i rzeby batria długo czymała z 1200 do 3000 wiecej aper i dua sim to by był pełen kozak super wypas i warta hasjsu poz

• #253708 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

my perfect nokia phone too 🙂
      meego, qwerty, quad led flash and a good optics
      i would add only 5inch 1366×768 display, and perhaps an x86 processor (the new atom based soc)

• #256446 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

well QWERTY and MeeGo – it’s the phone from nokia we need and don’t have
      if it had those flash and optics – better, if it had also 5inch 720p screen it would be really nice (i realised that greater res than that changes nothing)
      and why they work for intel as they have no plans on x86 hardware yet?

• #264654 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

fajnie jakby miala 128 gb pamieci, 2 gb ramu, dwurdzeniowy procesor 2ghz, i aparat 16mpx z filmami full hd.

• #271455 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla mnie to każda ruchoma część w telefonie to kanał. Dlatego E7 i N900 to kwas. Rozsuwana klawiatura dyskwalifikuje taki model (kazda ruchoma część sie wyrabia). A flash to tylko, a nie jakieś LED’y. Reszta OK. Mam N8 i 12Mpx to dla mnie pozycje wejsciowa do rozmowy o nowej Nokii. N9 była by spoko, gdyby nie cofnięcie się w rozwoju z optyką w stosunku do N8.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #238033 w Nokia N10 MeeGo Phone Concept (video)
Twoje informacje:

Anuluj