- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćsuper nokia n 10 fajnie jak by miała 100 gb procesor 1600mhz i gry jak plejstejszn 3 grafika i rzeby batria długo czymała z 1200 do 3000 wiecej aper i dua sim to by był pełen kozak super wypas i warta hasjsu poz
-
Anonimowy
Gośćmy perfect nokia phone too 🙂
meego, qwerty, quad led flash and a good optics
i would add only 5inch 1366×768 display, and perhaps an x86 processor (the new atom based soc) -
Anonimowy
Gośćwell QWERTY and MeeGo – it’s the phone from nokia we need and don’t have
if it had those flash and optics – better, if it had also 5inch 720p screen it would be really nice (i realised that greater res than that changes nothing)
and why they work for intel as they have no plans on x86 hardware yet? -
Anonimowy
Gośćfajnie jakby miala 128 gb pamieci, 2 gb ramu, dwurdzeniowy procesor 2ghz, i aparat 16mpx z filmami full hd.
-
Anonimowy
GośćDla mnie to każda ruchoma część w telefonie to kanał. Dlatego E7 i N900 to kwas. Rozsuwana klawiatura dyskwalifikuje taki model (kazda ruchoma część sie wyrabia). A flash to tylko, a nie jakieś LED’y. Reszta OK. Mam N8 i 12Mpx to dla mnie pozycje wejsciowa do rozmowy o nowej Nokii. N9 była by spoko, gdyby nie cofnięcie się w rozwoju z optyką w stosunku do N8.
-
-
AutorWpisy