Nokia E63 w Orange za 1 zł

Start Forum Sprzęt Nokia Nokia E63 w Orange za 1 zł

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #155748 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W nowej edycji oferty promocyjnej Orange Poleca obniżoną cenę abonamentu oraz Nokię E63 za 1 zł. Korzystając z promocji klienci dostają abonament o wartości 75 zł ale przez pierwszy rok umowy płacą za niego tylko 55 zł miesięcznie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #174695 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jaki atrakcyjny telefon! Orange dba o klientów i co rusz to zaskakuje ich miłymi promocjami.

• #174696 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no atrakcyjna umowa, tylko 3 letnia 🙂 a UE chce zakazać takich umów, więc ostatnia szansa żeby się załapać

• #174697 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

NIGDY nie podpiszę kagańca na 3 lata.

E63 widziałem niedawno w polskim TESCO za 499 zł bez simlocka.

• #174698 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wg. mnie są ludzie którzy podpisują takie umowy… Bo im się opłaca, nie pytajcie jak. I do nich ta promocja jest skierowana.

• #174699 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie no 36mc to stanowczo za duzo juz lepiej wziasc abonament w innej sieci ktora go oferuje i zaplacic wiecej ale z inna moze nawet bardziej przystepna umowa i wieksza iloscia minut (bez rozdzielania czy z Play czy nie). Telefona bardzo fajny ale nie na takich warunkach. Tez czytalem ze umowy 3 letnie odchodza do lamusa.

• #174700 Odpowiedz
      majko
      Członek

sam telefon mi się podoba… ceny też w miarę do przyjęcia, szkoda tylko tego że ten abo na tak długo…

• #240041 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

😮 3 LATA !!
      .. haha!!
      i jaki abonament… Fu !!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Nokia E63 w Orange za 1 zł
Twoje informacje: