- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćuch, za dobrze to nie wygląda. wiem, że nowość itp. ale przy takim abo 75 za 819 pln? dużo
-
Anonimowy
GośćNo jeszcze dziś rano sprawdzałem stronę Orange i nie mieli go w ofercie…
-
Anonimowy
Gośćceny nie przekonują, jak Era może dać G1 w abo 85 za 499pln (ale w tym abo już zawiera 500mb danych miesięcznie) to zaporponowane ceny bez żadnych dodatków wobec normalnych taryf wygląda cienko
-
Anonimowy
Gośćtyle tylko ze G1 i ta nokia to dwie rozne rzeczy… G1 jest
tylko do maila a nokia do wszystkiego.
-
Anonimowy
GośćNie no nie wierze w to co czytam,G1 tylko do maila ?? hoho to nowosc tylko ze to G1 jest na Androidzie, posida pelna klawiature i naprawde spory wyswietlacz wlasciwie to taki mini netbook zas nokia owszem i fajna ale jednak ograniczona i jeszcze za taka kase grubo trza bylo by sie zastanowic.
-
Anonimowy
GośćNie żebył ganił G1, ale trzeba przyznać że to sprzęt kiepskiej jakości. Na Androida w lepszym wydaniu musimy jeszcze poczekać. Zapraszam do testu G1 na stronę openmobile.pl 😉
-
Anonimowy
GośćPS. W taryfach bizensowych N5800 jest tansza, ja mam abonament 87,50 zł iw tej cenie oferują mi 5800 za 149 zł. Pozdrawiam,
-
Anonimowy
Gośćmam taki problem ponieważ tak jak jest na zdjęciu powyżej gdzy odwruce ekran nie ustawia mi sie poziomo tylko zostaje nadal pionowo jak to naprawić ??
-
-
AutorWpisy