Nokia 5800 XpressMusic w Orange

Start Forum Sprzęt Nokia Nokia 5800 XpressMusic w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #156292 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Orange od dziś wprowdził do swojej oferty abonamentowej telefon komórkowy Nokia 5800 XpressMusic. Aparat dostępny jest w cenie od 249 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169802 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

uch, za dobrze to nie wygląda. wiem, że nowość itp. ale przy takim abo 75 za 819 pln? dużo

• #169803 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No jeszcze dziś rano sprawdzałem stronę Orange i nie mieli go w ofercie…

• #169804 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ceny nie przekonują, jak Era może dać G1 w abo 85 za 499pln (ale w tym abo już zawiera 500mb danych miesięcznie) to zaporponowane ceny bez żadnych dodatków wobec normalnych taryf wygląda cienko

• #169805 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tyle tylko ze G1 i ta nokia to dwie rozne rzeczy… G1 jest

tylko do maila a nokia do wszystkiego.

• #169807 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie no nie wierze w to co czytam,G1 tylko do maila ?? hoho to nowosc tylko ze to G1 jest na Androidzie, posida pelna klawiature i naprawde spory wyswietlacz wlasciwie to taki mini netbook zas nokia owszem i fajna ale jednak ograniczona i jeszcze za taka kase grubo trza bylo by sie zastanowic.

• #169808 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie żebył ganił G1, ale trzeba przyznać że to sprzęt kiepskiej jakości. Na Androida w lepszym wydaniu musimy jeszcze poczekać. Zapraszam do testu G1 na stronę openmobile.pl 😉

• #169809 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

PS. W taryfach bizensowych N5800 jest tansza, ja mam abonament 87,50 zł iw tej cenie oferują mi 5800 za 149 zł. Pozdrawiam,

• #274995 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam taki problem ponieważ tak jak jest na zdjęciu powyżej gdzy odwruce ekran nie ustawia mi sie poziomo tylko zostaje nadal pionowo jak to naprawić ??

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Nokia 5800 XpressMusic w Orange
Twoje informacje: