NIE WŁĄCZONY PAKIET INTERNETOWY NA CZAS PANTERA 2 89.90ZL WPROWADZANIE W BŁĄD KLIJĘNTA

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi NIE WŁĄCZONY PAKIET INTERNETOWY NA CZAS PANTERA 2 89.90ZL WPROWADZANIE W BŁĄD KLIJĘNTA

Przeglądanie wątku odpowiedzi 1
  • Autor
    Wpisy
    • #145311 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

HELP
      Witam zmieniłem abonament za złotówkowego 75zł na Pantera 2 89.90 stara umowa kończyła sie 13.03.2012 aneks nowa 13.01.2012 wiec automatycznie od nowego okresu rozliczniowego (tak mam w umowie) pownienem mieć włączony pakiet internetowy i zmieniony plan taryfowy od 14.02.2012 tego dnia zalogowałem się na stronie orange widzę ze nic się nie zmieniło dzwonie do orange i skladam reklamacje reklamacja została przyjeta po czym zostałem poinformowany ze moge korzystać z pakietu internetowego normalnie dzwonić oplata bedzie naliczona tak jak w nowej umowie. Zadowolony odpaliłem pakiet ( Galaxy S PLUS ) pobawilem sie kilka minut w internecie gg skype ipla yooutube po 2h postanowiłem zajrzeć na strone orange ku mojemu zdumieniu z 75zł nie zostalo nic a nawet przekroczyłem pakiet o 7.25zł ( 1 dnia okresu rozliczniowego ) dostałem białej goraczki zadzwoniłem kolejny raz na *100 (rozmowa z konsultantem ) pani stwierdziła ze przyjmuje reklamacje do rozpatrzenia od 14-30dni 🙂 Masakra

Czy mogę odstąpić od umowy bez żadnych konsekwencji ? W końcu to oni nie dotrzymali warunków umowy oraz bezczelnie wprowadzili mnie w błąd . GG3240758

• #284813 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam ten sam problem ;/

Przeglądanie wątku odpowiedzi 1
Odpowiedz na: Odpowiedź #284813 w NIE WŁĄCZONY PAKIET INTERNETOWY NA CZAS PANTERA 2 89.90ZL WPROWADZANIE W BŁĄD KLIJĘNTA
Twoje informacje:

Anuluj