Start › Forum › Sprzęt › Sieci komputerowe › Netgear WGR614L open source
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćdarmowy soft to plus. poza tym to dobry router, wystarczy porównać sobie z innymi
-
Anonimowy
GośćBrak USB dyskwalifikuje. Są lepsze również "otwarte" routery na rynku. Mimo wszystko to dobre, że sam producent zachęca do "grzebania".
-
Anonimowy
Gośćdobry pomysł z tym oprogramowaniem, forum też jest spoko tylko po angielsku 🙁 jak dla mnie nie jest to za dobrą opcją ale ze słownikiem dam rade
-
Anonimowy
Gośćkojot od tego są tłumaczenia google 😀 a sprzęt totalny. a brak usb, nie wiem nigdy nie używałem w routerze
-
Anonimowy
Gośćhe rzeczywiście, dzięki za podpowiedź, teraz już wiem wszystko poczytałem i rzeczywiście to bardzo dobra opcja…
-
Anonimowy
Gośćtylko uważajcie na takich oszustów
allegro.pl/item662278755_netgear_dg834g_neostr
ada_router_wifi_f_vat.htmlSprzedaje jakieś badziewie,a podpisuje,że to router Netgear.
-
Anonimowy
Gośćno i za cos takiego powinien byc ban na allegro. Saphiron to szit, a ten to Netgearem podpisuje, korzystajac z zaufania do marki. Chamstwo przez duze "Ch"
-
Anonimowy
Gośćsprzedaje chłam, a netgear takim nie jest. później coś zwali i na nich będzie :/ olać oszusta
-
-
AutorWpisy