Napisz o zasięgu Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Napisz o zasięgu Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 20
  • Autor
    Wpisy
    • #153308 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Na stronie serwisu internetowego Play pojawiła się zkładka, w której można sprawdzić zasięg oraz udostępniono możliwość wyrażenia swojej opinii np. w celu napisania gdzie są problemy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #188587 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Rozładowuje ….

• #188588 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

taaa i filtrowanie opinii sprawi , że otrzymamy cudny zasięg Play:)

• #188591 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zasięg jest… ale czas czuwania tel. na baterii o połowę krótszy niż era, plus, orange….

• #188592 Odpowiedz
      yellowfox
      Członek

Znowu ten flash, nie mają normalnych webmasterów ? Poruszać się po takiej stronie to katorga

• #188593 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nędzna i brzydko zorbiona gierka i mapka, która wszędzie pokazuję zasięg – oczywiście bez wyjaśnienia, że kolor różowy to de facto zasię w roamingu Plusa – naprawdę słabo to zrobili

• #188594 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ahahah!! Jak ludzie im zaczną pisać co sądzą o badziewnym zasięgu Play to im się skrzynka przepali!

• #188597 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

1.Hasło reklamowe dotyczy zasięgu usług głosowych poza budynkami, który obejmuje ponad 99 % populacji Polski

Tyle na temat zasięgu Playa. Czytajcie drobny druczek.

• #188598 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

tak i znowu sobie nabija uzytkownikow startery sa darmowe ale wymagaja rejestracji jako uzytkownika sieci Play dobry sposob na podniesienie statystyk

• #188599 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

TELEFON TO SIĘ KUPUJE ŻEBY ROZMAWIAĆ WSZĘDZIE A NIE TYLKO POZA BUDYNKAMI!

Pewnie dla tego Play wprowadza telefony staconarne żeby z budynków też się dało dzwonić.

• #188600 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dzięki własnej sieci nadajników, oraz roamingowi Polkomtela, Play ma najlepszy zasięg w Polsce, problem stanowią nie skonfigurowane przełączenia się pomiędzy zasięgiem macierzystym, a zasięgiem Roamingu krajowego, wyjeżdzając z jakiegoś miasta najlepiej przełączyć się na Roaming krajowy Polkomtela, bo jeżeli będziecie rozmawiać i zasięg sieci macierzystej będzie spadać, to kontroler stacji bazowej przełączy was na roaming Plusa i nastąpi zerwanie połączenia, ogólnie mam taką zasadę, jak jestem w mieście to oczywiście zasięg sieci macierzystej, a jak jestem na wsi to roaming krajowy Polkomtela. Nie skonfigurowane jest też bezgraniczne trzymanie się telefonu sieci macierzystej, mieszkam 10 km od nadajnika Play, a 200 metrów od nadajnika Polkomtela, otóż telefon w trybie automatycznym woli się trzymać słabszego zasięgu Playa, niż mocnego zasięgu Polkomtela. Ale nie zmienia to faktu, że Play ma obecnie największy zasięg z pośród wszystkich operatorów na rynku.

• #188602 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A na Facebooku informacja o nowej puli numeracyjnej

Playa:

"Już wkrótce w Play nowa pula numeracyjna – ideowo-

pomarańczowa 530-tka, czyli jeśli dzwoni do Ciebie pięćset

trzydzieści cośtam, to właśnie my!"

• #188603 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Numeracja Play przyznana przez UKE to:

531

533

535

530

791

792

793

794

795(6-0)

796

790

883(1,2,4-7,9,0)

• #188604 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam Play od roku, ustawiłem ręczne wyszukiwanie sieci i wybrałem PlusGSM i nie mam żadnych problemów z zasięgiem. Nie zrywa mi połączeń. Wszystko jest ok.

• #188605 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Piszę o zasięgu Play: jest beznadziejny!!

pozdrawiam wszystkich wrobionych w playa którzy oczekują końca umowy.

• #188606 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To prawda zasięg jest beznadziejny. I co z tego że ktoś przełączy na Plusa ? na Plusie nie działają pakiety internetowe a co za tym idzie trza bulić po 12gr/100kB. Do tego jak w końcu Play rozwiąże umowę z Plusem o roaming a dalej z zasięgiem tak będzie to NARA.

• #188608 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No na razie umowa obowiązuje i na dodatek została renegocjowana.

• #188609 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale Play się rozbudowuje! Dopiero co zaczęli, myślicie że to tak hop siup usiać Polskę nadajnikami z których każdy co najmniej 100 tys kosztuje?! Korzystam z Playa, mało płacę i nie mam nie wiem jakich wymagań. Każdy MYŚLĄCY człowiek zdaje sobie sprawę z ich sytuacji.

• #188610 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mieszkam we wrocku wziolem internet playa na prube i na

szczeście bo zsięgu nie było wcale ani jednej kreski szybko

go oddałem i nie chcem miec z tą firmą nic wspólnego. nie

zaryzykuje wzięcia komórki

• #248184 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli chodzi o zasięg sieci komórkowej to nie mam żadnego problemu mój telefon zawsze działa, problem mam jednak z bezprzewodowym internetem który niestety nie działa w miejscowości w której obecnie mieszkam. Nie mam możliwości zrezygnowania z internetu gdyż mam go na abonament ale i tak jestem zadowolona z tej sieci. Żadna inna sieć nie ma tylu plusów co Play.

• #253087 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Straszny zasięg..wybierasz numer i sie rozłącza sam.Wybieranie operatora Plusa nic nie zmienia.jestem strasznie zawiedziony,nie polecam

Przeglądanie wątków odpowiedzi 20
Odpowiedz na: Napisz o zasięgu Play
Twoje informacje: