Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Najpopularniejsze wiadomości tygodnia
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 3 miesiące temu przez
KamilBakowski.
-
AutorWpisy
-
-
KamilBakowski
CzłonekPodsumowanie tygodnia w serwisie Telix.pl jest już tradycją. Specjalnie dla tych bardziej zapracowanych Czytelników oraz tych, którym niektóre wiadomości umknęły w ciągu tygodnia przedstawiamy informację „w pigułce”. W tym tygodniu poznaliśmy oficjalną datę premiery długo oczekiwanego iPada, jak i nową ofertę dla firm sieci Play.
-
Anonimowy
GośćNowa Arena od LG jest super nie wymienili że posiada optyczny TrackBall, GPS, Wi-Fi, tuner TV T-DMB, interfejs S-Class 3D, wsparcie DivX, nagrywanie plików w rozdzielczości HD (720p), czego jeszcze chcieć więcej
-
Anonimowy
Gośćracja, LG Maxx jeśli chodzi o parametry, jest telefonem z najwyższej pułki
-
Anonimowy
GośćA w asortymencie LG telefonów najwyższej jakości jest coraz więcej, czyli oznacza to że rośnie nam nowy lider na rynku
-
Anonimowy
GośćX10 najlepiej wyposażony telefon? To prawda, ma gps-a, Wifi, itp, ale co to ma znaczyć, że jako OS ma Androida 1.6??? To takie jakby najnowsze wilmy wydawanoby znowu na kasetach wideo… Słyszałem, że wyjdzie też update z Androidem 2.1 w drugiej połowie lata 2010. No ale dlaczego robią to w ten sposób? Dlaczego nie od razu 2.1? To chyba jakieś nieporozumienie…
-
Anonimowy
GośćMoim zdaniem, Timescape i Mediascape są bardzo ważne aplikacje.Oprócz tego ma 8,1 Mp kamerę (taką kamerą można nagrywać dobre wideo i robić dobre zdjęcia).Tymi aplikacjami nowy SE X10 jest jeden z najnowoczesnych telefonów terasz na rynku. Oprócz tego tymi wiele rzeczy możemy szybko i łatwiej zrobić.
-
Anonimowy
Gośćtak, zgadza się. szkoda, że nie ma najnowszego androida, ale bez tego też jest fajnym telefonem, chyba jeden z najlepszych teraz na rynku.
-
Anonimowy
GośćDobry telefon, ale brakuje mi multitouch. Nie rozumiem, dlaczego nie ma??? Czytałam ,że nie będzie później…
-
Anonimowy
Gośćja tez slyszalam, ze latem bedzie upgrade sony ericsson x10 na android’a 2.1. A co ta sa dokladnie te nowe aplikacje timescape i mediascape? moze mi ktos krotko opisac? 🙂 pozdrawiam
-
alicka
CzłonekJa czytałam że Sony Ericsson jest tylko piątą największą firmą na świecie ( oczywiście chodzi mi firm komórkowych ) i zdziwiłam się bardzo. Myślałam że Sony Ericsson jest drugą największą firmą… no ale jak widzę źle myślałam…
Timespace to pomoże ci łatwej skontaktować się przyjaciółmi które są na facebooku albo twitteru 🙂
-
Elalala
CzłonekXperia X10 jest pierwszym telefonem opartym o system Android i ma 8,1 Megapixel kamerę. X10 ma dwie nowe aplikacje, jak tak:
Mediascape(TM), Timescape(TM), które umożliwiają zarządzanie komunikacją w jednym miejscu. Możesz prowadzić rozmowy, sprawdzać wiadomości na Twitterze, czy Facebook’u, zdjęcia, e-mail’e i SMSy. Oprócz tego ma 4-calowy ekran dotykowy i bardzo szybki procesor. Ten telefon bardzo mi się podoba i moim zdaniem on jest jeden z najnowoczesnych telefonów teraz na rynku. -
Elalala
CzłonekNowy Se X10 ma dwie nowe aplikacje:
Aplikacja Timescape: zrewolucjonizuje kontakty towarzyskie dzięki jednemu widokowi obejmującemu całą komunikację. W jednym miejscu można sprawdzić wszystko: SMSy, e-maile oraz serwisy, takie jak Facebook i Twitter. Dlatego podoba mi się bardzo ten telefon:) -
KamilBakowski
CzłonekW związku z waszymi licznymi postami na temat Xperii X10 mogę powiedzieć, że już niedługo w serwisie Telix.pl znajdziecie pierwsze wrażenia z użytkowania telefonu, jak i jego recenzję 🙂
-
-
AutorWpisy