Najlepsze promocje i rabaty z katalogu Avon 2025

Start Forum Inne Pozostałe tematy Najlepsze promocje i rabaty z katalogu Avon 2025

Przeglądanie wątku odpowiedzi 1
  • Autor
    Wpisy
    • #1930815 Odpowiedz
      Irish Irish
      Uczestnik

Cześć! Chciałabym się dowiedzieć, jakie promocje i rabaty będą obowiązywały w nowych katalogach Avon w 2025 roku? Widziałam, że aktualizują katalogi co miesiąc, ale nie jestem pewna, które oferty są najlepsze. Czy ktoś może mi powiedzieć? Interesuje mnie zakup kosmetyków i perfum. I jak najlepiej zamówić przez katalog online, żeby dostać dobry rabat? Widzę, że w marcu, kwietniu i maju są też nowe katalogi Avon. Czy ktoś już zajrzał, co tam ciekawego? Dziękuję!

• #1930816 Odpowiedz
      Eryka xxx
      Uczestnik

Cześć! Niedawno odwiedziłam avon katalog Polska i naprawdę zobaczyłam sporo ciekawych ofert na 2025 rok. Na przykład w marcu 2025 roku będzie sporo rabatów na pielęgnację skóry i makijaż, szczególnie na serię do twarzy i kremy nawilżające. Jeśli zarejestrujesz się jako przedstawiciel, możesz uzyskać do 30% rabatu na wszystkie produkty. Będą też promocje z darmową wysyłką przy zamówieniu za określoną kwotę i rabaty na zestawy. I nie zapomnij o ekskluzywnych ofertach, które będą dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, takich jak zamknięte wyprzedaże i prezenty za pierwsze zamówienie. Odwiedź stronę avonok.pl, aby nie przegapić wszystkich nowości i ofert specjalnych!

Przeglądanie wątku odpowiedzi 1
Odpowiedz na: Najlepsze promocje i rabaty z katalogu Avon 2025
Twoje informacje: