myPhone wprowadzia pięć nowych modeli telefonów komórkowych

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim myPhone wprowadzia pięć nowych modeli telefonów komórkowych

• Ten temat ma 24 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
  • Autor
    Wpisy
    • #154881 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Na przełomie III i IV kwartału br. polski producent telefonów komórkowych – spółka myPhone – wprowadzi pięć nowych modeli telefonów komórkowych, skierowanych do kilku różnych grup konsumentów: myPhone 7720 pop, myPhone 6651 young, myPhone 3370 sweet, myPhone 1170 easy, myPhone 1040 senior.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179892 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Można pochwalić myPhone, że zauważył potrzeby starszych użytkowników.

• #179893 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

7720 pop wygląda ładnie, ciekawie się zapowiada – tylko ciekawe jaka cena… i jakie te bardzo dobrej jakości słuchawki są 😉

Zastanawia mnie też czy będą się starać produkować telefony oparte na symbianie na przykład… Huawei miał tak robić ale jakoś nic nie słychać…

• #179895 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy te telefony będą miały choć EDGE? Mogliby też w końcu wprowadzić do oferty jakiś 3G Dual Sim.

Super zapowiada się Simply – tylko ciut większy ekran mógłby mieć.

• #179896 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Easy nie Simply 😛

• #179897 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Widać że w jednym telefonie w końcu dołożyli Jave. Czy GG będzie działało?

• #179898 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dualsimy to ogromna nisza na rynku, czekająca na zapełnienie. Czekam na solidny telefon zawierający podstawowe funkcje z dobrą baterią i możliwościa korzystania z 2 kart.

• #179899 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

teraz jak juz w jednym telefonie jest i java i dualsim to napraqwde sie oplaca. dwa startery kupujemy. jeden do neta drugi do gadania- dobra opcja

• #179900 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jurny masz racje. Swietny pomysł z tymi dwoma starterami, bo wiadomo, ze czesto net jest tanszy u jednego operatora a rozmowy u innego.

• #179901 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pewnie nawet wprowadzą sami taki zestaw z dwoma starterami. moze bedzie sie bardziej oplacalo niz samemu to sobie skonfigurowac

• #179907 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cały czas zastanawiam się kiedy myPhone wprowadzi słownik T9 do swoich telefonów 🙁 W 7720 ma być JAVA pytanie tylko czy będzie można zainstalować przeglądrkę www?

• #179908 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w 8810tv np. jest mozliwośc pisania smsów metodą słownikową- to taki odpowiednik t9 chyba

• #179909 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Odpowiedź na pytanie o wprowadzenie w nowych modelach my phone słownika T9: "Witamy, na chwilę obecną nie planujemy wprowadzenia tej funkcjonalności

w naszych telefonach." Nie napawa optymizmem jeśli chodzi o tą fukcjonalność.

• #179910 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wazne, ze jest już JAVA.

ja np. t9 uzywalem tylko w se, w innych telefonach mi nie odpowiadał

• #179911 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja właściwie tez tylko w se pisalem ze slownikiem. od dawna pisze juz bez i w myphonie gdzie mozna pisac rysikiem to wlasciwie nie potrzebny jest t9

• #179912 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No ja rowniez jestem nauczony pisac uzywajac T9, no ale myPhone ma tyle innych plusow, ze naprawde bez przeszkod go uzywam;-) Polecam!

• #179914 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dostałem odpowiedź od dystrybutora myPhone. Model 7720 obsługujący aplety JAVA umożliwia instalację Opery Mini. Podobno sprawdzone.

• #179920 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no to świetnie, bo osobiście jesem zwolennikiem Opery;) Teraz mam dwie rzeczy jednocześnie – myPhone i Operę;)

• #179922 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

chyba jeszcze nie masz 😉

• #179923 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fajna wspolpraca – myPhone i Opera. popieram takie dzialania;)

• #179924 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

skoro Opera im zaufała, to polskie babcie rowniez powinny 😉

• #179929 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

myślę, że polskim seniorom Opera w komórce nie jest potrzebna 😉

poza tym, to tylko propozycja a nie współpraca

• #179933 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No niby nie jest, bo moja babcia nie uzywa Opery, ani nic w tym stylu. Ale sam fakt jakos lepiej do glowy uderza

• #179934 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale to i tak nie tyczy się tego modelu dla seniorów!

• #257936 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heh. czyli „myPhone” nie posiada tz. „t9”..???

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
Odpowiedz na: myPhone wprowadzia pięć nowych modeli telefonów komórkowych
Twoje informacje: