Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › myPhone wprowadzia pięć nowych modeli telefonów komórkowych
- Ten temat ma 24 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikNa przełomie III i IV kwartału br. polski producent telefonów komórkowych – spółka myPhone – wprowadzi pięć nowych modeli telefonów komórkowych, skierowanych do kilku różnych grup konsumentów: myPhone 7720 pop, myPhone 6651 young, myPhone 3370 sweet, myPhone 1170 easy, myPhone 1040 senior.
-
Anonimowy
GośćMożna pochwalić myPhone, że zauważył potrzeby starszych użytkowników.
-
johnny-18
Członek7720 pop wygląda ładnie, ciekawie się zapowiada – tylko ciekawe jaka cena… i jakie te bardzo dobrej jakości słuchawki są 😉
Zastanawia mnie też czy będą się starać produkować telefony oparte na symbianie na przykład… Huawei miał tak robić ale jakoś nic nie słychać…
-
Anonimowy
GośćCzy te telefony będą miały choć EDGE? Mogliby też w końcu wprowadzić do oferty jakiś 3G Dual Sim.
Super zapowiada się Simply – tylko ciut większy ekran mógłby mieć.
-
Anonimowy
GośćEasy nie Simply 😛
-
Anonimowy
GośćWidać że w jednym telefonie w końcu dołożyli Jave. Czy GG będzie działało?
-
Anonimowy
GośćDualsimy to ogromna nisza na rynku, czekająca na zapełnienie. Czekam na solidny telefon zawierający podstawowe funkcje z dobrą baterią i możliwościa korzystania z 2 kart.
-
Anonimowy
Gośćteraz jak juz w jednym telefonie jest i java i dualsim to napraqwde sie oplaca. dwa startery kupujemy. jeden do neta drugi do gadania- dobra opcja
-
Anonimowy
Gośćjurny masz racje. Swietny pomysł z tymi dwoma starterami, bo wiadomo, ze czesto net jest tanszy u jednego operatora a rozmowy u innego.
-
Anonimowy
Gośćpewnie nawet wprowadzą sami taki zestaw z dwoma starterami. moze bedzie sie bardziej oplacalo niz samemu to sobie skonfigurowac
-
Anonimowy
GośćCały czas zastanawiam się kiedy myPhone wprowadzi słownik T9 do swoich telefonów 🙁 W 7720 ma być JAVA pytanie tylko czy będzie można zainstalować przeglądrkę www?
-
Anonimowy
Gośćw 8810tv np. jest mozliwośc pisania smsów metodą słownikową- to taki odpowiednik t9 chyba
-
Anonimowy
GośćOdpowiedź na pytanie o wprowadzenie w nowych modelach my phone słownika T9: "Witamy, na chwilę obecną nie planujemy wprowadzenia tej funkcjonalności
w naszych telefonach." Nie napawa optymizmem jeśli chodzi o tą fukcjonalność.
-
Anonimowy
Gośćwazne, ze jest już JAVA.
ja np. t9 uzywalem tylko w se, w innych telefonach mi nie odpowiadał
-
Anonimowy
Gośćja właściwie tez tylko w se pisalem ze slownikiem. od dawna pisze juz bez i w myphonie gdzie mozna pisac rysikiem to wlasciwie nie potrzebny jest t9
-
Anonimowy
GośćNo ja rowniez jestem nauczony pisac uzywajac T9, no ale myPhone ma tyle innych plusow, ze naprawde bez przeszkod go uzywam;-) Polecam!
-
Anonimowy
GośćDostałem odpowiedź od dystrybutora myPhone. Model 7720 obsługujący aplety JAVA umożliwia instalację Opery Mini. Podobno sprawdzone.
-
Anonimowy
Gośćno to świetnie, bo osobiście jesem zwolennikiem Opery;) Teraz mam dwie rzeczy jednocześnie – myPhone i Operę;)
-
Anonimowy
Gośćchyba jeszcze nie masz 😉
-
Anonimowy
GośćFajna wspolpraca – myPhone i Opera. popieram takie dzialania;)
-
Anonimowy
Gośćskoro Opera im zaufała, to polskie babcie rowniez powinny 😉
-
Anonimowy
Gośćmyślę, że polskim seniorom Opera w komórce nie jest potrzebna 😉
poza tym, to tylko propozycja a nie współpraca
-
Anonimowy
GośćNo niby nie jest, bo moja babcia nie uzywa Opery, ani nic w tym stylu. Ale sam fakt jakos lepiej do glowy uderza
-
Anonimowy
Gośćale to i tak nie tyczy się tego modelu dla seniorów!
-
Anonimowy
GośćHeh. czyli „myPhone” nie posiada tz. „t9”..???
-
-
AutorWpisy