myPhone 6651 young dla młodych

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim myPhone 6651 young dla młodych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #154744 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

myPhone – polski producent telefonów komórkowych, wprowadza do sprzedaży telefon myPhone 6651 young. Jak sama nazwa wskazuje, telefon przeznaczony jest głównie dla osób młodszych. Telefon wyposażony został w wyświetlacz o przekątnej 1,8 cala i rozdzielczości 128×160 pikseli. Możliwości multimedialne uzupełnia radio FM z możliwością nagrywania, dyktafon oraz aparat VGA.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180796 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Takie barachło za tyle pieniędzy? Za taką cenę można kupić markowy telefon. Czemu ciągle telefony myPhone nazywa się polskimi, poza naklejką z nazwą na obudowie nie mają z Polską nic wspólnego.

• #180797 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Aster a Ty co ? dobrze się czujesz? Proszę wskaż mi jakiś telefon na dwie karty sim za 300zł z dwu letnią gwarancją ? A jaki markowy chcesz kupić za tą cenę? Nokie 1680? a może Sony Ericsson T280? nie no to naprawdę wypasy w porównaniu z My Phonem:) Skoro uważasz że możesz wyprodukować tańszy telefon składany w Polsce to chyba odniesiesz sukces w tej branży.

• #180798 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

*Tiger – Nie mówię o tym by składać je w Polsce, ale by w Polsce były od początku projektowane, to są zwyczajne chińskie masówki z doklejoną "polską" nazwą. Każdy może sobie takie coś zamówić w Chinach, zamawiasz tysiąc sztuk i robią jakie chcesz. Poza tym nie mówiłem o telefonach Dual Sim – takich za ową cenę nie ma, ale już Samsunga za 400 PLN można dostać. Natomiast poza Dula Simem (które na dodatek w myPhone jest źle rozwiązane – w przypadku rozmowy na jednym numerze drugi jest wyłączony z sieci) te telefony oferują rzeczy jakie oferowano w telefonach 4-5 lat temu.

• #180801 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferty zrobiły się na tyle dobre ostatnimi czasy, że dwie karty sim już tak nie kuszą jak kiedyś ….

• #180802 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam ten telefon od kilku dni i jestem na prawdę zadowolony. Wiadomo, że w tej cenie nie będzie super wyświetlacza czy nie wiadomo ile opcji ale ja potrzebuję dual sima (numer przywatny i służbowy) i kalendarza i to tu mam.

A ASTER nie pisz bzdur o dzaiałaniu dual sima bo jak przychodzi połączenie na drugą kartę a rozmawiam na pierwszej to mogę je bez problemu odebarć zawieszając pierwsze albo zrobić konferencję – czyli tak jak powinno być.

• #180803 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no dobra ASTER zwracam honor. co do dwóch kart masz rację. to jak na tą samą przychodzi kolejne połączenie dzieje się tak jak napisałem na górze

• #180804 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

chrzanicie smętne pozbawione sesu odpowiedzi na ten temat telefon jest po pierwsze wytrzymały a nie tak jak te wasze porzal sie borze telefoniki jest mały i wygodny i posiada tez durzo bajerów jakich te bezduszne telefony nieposiadaja a na koniec powiem tyle ze ten fon posiada dusze czego wy kur…. nie macie

• #232889 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a działa w nim internet?

• #239883 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JA MAM TEN TELEFON I DOBRZE MI SŁUŻY NAWED MOGE GO OPYLIC ZA 180 ZŁ. 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: myPhone 6651 young dla młodych
Twoje informacje: