Mobilny dostęp do Internetu sieci Era nagrodzony Złotym Laurem Klienta 2009

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Mobilny dostęp do Internetu sieci Era nagrodzony Złotym Laurem Klienta 2009

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #155029 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Polska Telefonia Cyfrowa została po raz kolejny doceniona przez konsumentów. Na podstawie ich opinii oraz przeprowadzonych badań sieć Era otrzymała I miejsce w piątej edycji programu „Laur Klienta 2009” w kategorii „Mobilny dostęp do Internetu”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179032 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

takie zeczy tylko w erze im dłuzej w erze tym gorzejpozdrwiam wszystkich era big boy

• #179037 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jednak ludzie jak widać doceniają net ery. zaskakujący wynik, ale skoro w drodze głosowania użytkowników konkur rozstrzygnięto, to nie co się czepiać

• #179038 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hmmm ale niezłe cyrki doceniaja internet ery chodz to najgorszy i najdroższy internet na polskim rynku

• #179039 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ Szalony -jasne, każdy plebiscyt jest na zamówienie 🙂 to konkur, który jest od 5 lat, robi go wiarygodna gazeta czyli Rzeczpospolita, jest kilka kategorii, o wszystkim głosują ludzie – w głosowaniu i ankietach – nie ma mowy o manipulacji

• #179040 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No najdrozszy to nie jest, tutaj sie w ogole nie zgadzam. Jezeli jednak dostali Laura po tylu latach tzn ze jednak klientow maja sporo i wypowiadaja sie o nich poztywnie. Wiec za darmo nie dostali.

• #179041 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

era to ładna ściema 🙁

• #179042 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Aha widzę że tutaj ludzie się wyżywają bo to nie ich sieć wygrała i już przejawiają pozycje typu kupiony Laur. Jak nie patrzeć Rzeczpospolita to robi, więc jest to wiarygodne.

• #179043 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem nie ma jakis razacych roznic pomiedzy jakoscia i zasiegiem komorkowego netu. Lekko nadal Play odstaje ale szybko nadrabia intensywnie rozbudowując zasięg.

• #179044 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Złoty Laur również za poczucie humoru. Mobilny internet za 29 PLN i limitem 300MB!!!

• #179045 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

własnie jestem na bc na karte w zsiegu edge..2bts -1km od 2bts 2km ode mnie.strona telix otwierała mi sie 1,52 minuty..nie zartuje.Teraz mnie interesuje:"doceniona przez konsumentów. Na podstawie ich opinii oraz przeprowadzonych badań"-moze poznamy metodologie badan,pytan zadawanych konsumentom??w miastach moze i hsdpa maja najlepsze z 4mno(jak złapalem 6,5Mb/s myslałem ze to jakis błąd)ale juz konfiguracja sieci po edge,w ogóle gsm i po900 i 1800 w erze to masakra.ciesze sie z zapowiedzi prezesa ptc ze w tym roku 900szczegolnie.i bardzo dobrze bo jak ktos faktycznie wychodzi z miasta z hsdpa na prowincje to juz opinii o bc nigdy nie bedzie miał dobrej.na przestrzeni 4lat znam ich najwiecej w skali 3ofert mobilnego netu i zadowolenia z niego

• #179046 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

e R a to zło….e oddajcie usługę doładuj z abonamentu w taryfie nowy pakiet biznes.Jeszcze trochę czasu i wypadam z tego s..u

• #179047 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też spadam od nich bo mam tego dość. Mieszkam na przedmieściach miasta – B-B i kaszana. Podpisałem umowę i mam piękny transfer 256 kb. W mieście w centrum 7,2 MB. Rozmawiałem z konsultantką i mówię że biorę w tym a tym miejscu. mapa zasięgu – tak super zasięg, do czasu przyjazdu do domu. Żenada dobrze że wziąłem go tylko na rok. Zastanawiam się poważnie na cyfrowym polsatem bo ropoczął współpracę ze sferią i zapowiada na jesień jakieś ciekawe promocje.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #179037 w Mobilny dostęp do Internetu sieci Era nagrodzony Złotym Laurem Klienta 2009
Twoje informacje:

Anuluj