Mobilny dostęp do Internetu sieci Era nagrodzony Złotym Laurem Klienta 2009

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Mobilny dostęp do Internetu sieci Era nagrodzony Złotym Laurem Klienta 2009

• Ten temat ma 12 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #155029 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Polska Telefonia Cyfrowa została po raz kolejny doceniona przez konsumentów. Na podstawie ich opinii oraz przeprowadzonych badań sieć Era otrzymała I miejsce w piątej edycji programu „Laur Klienta 2009” w kategorii „Mobilny dostęp do Internetu”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179032 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

takie zeczy tylko w erze im dłuzej w erze tym gorzejpozdrwiam wszystkich era big boy

• #179037 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jednak ludzie jak widać doceniają net ery. zaskakujący wynik, ale skoro w drodze głosowania użytkowników konkur rozstrzygnięto, to nie co się czepiać

• #179038 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hmmm ale niezłe cyrki doceniaja internet ery chodz to najgorszy i najdroższy internet na polskim rynku

• #179039 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ Szalony -jasne, każdy plebiscyt jest na zamówienie 🙂 to konkur, który jest od 5 lat, robi go wiarygodna gazeta czyli Rzeczpospolita, jest kilka kategorii, o wszystkim głosują ludzie – w głosowaniu i ankietach – nie ma mowy o manipulacji

• #179040 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No najdrozszy to nie jest, tutaj sie w ogole nie zgadzam. Jezeli jednak dostali Laura po tylu latach tzn ze jednak klientow maja sporo i wypowiadaja sie o nich poztywnie. Wiec za darmo nie dostali.

• #179041 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

era to ładna ściema 🙁

• #179042 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Aha widzę że tutaj ludzie się wyżywają bo to nie ich sieć wygrała i już przejawiają pozycje typu kupiony Laur. Jak nie patrzeć Rzeczpospolita to robi, więc jest to wiarygodne.

• #179043 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem nie ma jakis razacych roznic pomiedzy jakoscia i zasiegiem komorkowego netu. Lekko nadal Play odstaje ale szybko nadrabia intensywnie rozbudowując zasięg.

• #179044 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Złoty Laur również za poczucie humoru. Mobilny internet za 29 PLN i limitem 300MB!!!

• #179045 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

własnie jestem na bc na karte w zsiegu edge..2bts -1km od 2bts 2km ode mnie.strona telix otwierała mi sie 1,52 minuty..nie zartuje.Teraz mnie interesuje:"doceniona przez konsumentów. Na podstawie ich opinii oraz przeprowadzonych badań"-moze poznamy metodologie badan,pytan zadawanych konsumentom??w miastach moze i hsdpa maja najlepsze z 4mno(jak złapalem 6,5Mb/s myslałem ze to jakis błąd)ale juz konfiguracja sieci po edge,w ogóle gsm i po900 i 1800 w erze to masakra.ciesze sie z zapowiedzi prezesa ptc ze w tym roku 900szczegolnie.i bardzo dobrze bo jak ktos faktycznie wychodzi z miasta z hsdpa na prowincje to juz opinii o bc nigdy nie bedzie miał dobrej.na przestrzeni 4lat znam ich najwiecej w skali 3ofert mobilnego netu i zadowolenia z niego

• #179046 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

e R a to zło….e oddajcie usługę doładuj z abonamentu w taryfie nowy pakiet biznes.Jeszcze trochę czasu i wypadam z tego s..u

• #179047 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też spadam od nich bo mam tego dość. Mieszkam na przedmieściach miasta – B-B i kaszana. Podpisałem umowę i mam piękny transfer 256 kb. W mieście w centrum 7,2 MB. Rozmawiałem z konsultantką i mówię że biorę w tym a tym miejscu. mapa zasięgu – tak super zasięg, do czasu przyjazdu do domu. Żenada dobrze że wziąłem go tylko na rok. Zastanawiam się poważnie na cyfrowym polsatem bo ropoczął współpracę ze sferią i zapowiada na jesień jakieś ciekawe promocje.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Mobilny dostęp do Internetu sieci Era nagrodzony Złotym Laurem Klienta 2009
Twoje informacje: