MNP drożej?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi MNP drożej?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #150164 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Pojawiła się inicjatywa wprowadzenia opłaty za przenoszenie numeru. Tym razem koszt ponosiłbym nie klient jak kiedyś, ale operator biorca. Koszty operacji wyceniane są na około 50 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #243612 Odpowiedz
      Ginko
      Członek

Czuję że i tak w ostatecznym rozrachunku stracą na tym klienci a zyskają operatorzy którzy mają najgorszą ofertę i odchodzi od nich najwięcej ludzi. Lepiej będzie jeśli MNP pozostanie bezpłatne.

• #243613 Odpowiedz
      Poll
      Członek

Czyli wystarczy, że jestem operatorem, który od lat nie ma konkurencji z prawdziwego zdarzenia, operatorem który jest ofiarą losu, pierdołą życiową, flegmatykiem, ślamazarą, by za swoja indolencję, niekompetencję, ślamazarność dostawać 50zł „górką” a to tylko i wyłącznie dlatego, że klient ma mnie dość i chce ode mnie odejść????

• #243619 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Zanim zaczną brać za to jakiekolwiek pieniądze niech dopracują bo cała czwórka leży i robi pod siebie w kwestii MNP.
      A ten tak zwany bonus przy przeniesieniu to powinni nazwać odszkodowaniem za ich tępotę.

• #244101 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Klauzula niedozwolona zgodnie z prawem cywilnym uzaleznianie oplat stron umowy od dzialania osob trzecich jest niedozowolne . 😀

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: MNP drożej?
Twoje informacje: