Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Milion faktur elektronicznych
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
Ruti90.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćChcą być ekologiczni? To mam jeszcze takie pytanie: ile ton ulotek reklamowych (niewykorzystanych, przeterminowanych) marnuje w salonach co miesiąc?
-
Anonimowy
GośćAdam: wiesz, ciężko oczekiwać, żeby zaprzestali drukowania ulotek, wiadomo, że przy takiej konkurencji jaka jest teraz na rynku, każda firma dużą wagę przywiązuje do działań marketingowych, promocyjnych itp, praktycznie przy każdej okazji, czy to promocja e-faktury, czy nowy cennik Neostrada. A że część ulotek potem zalega w salonach, to już inna kwestia…
-
Anonimowy
GośćMyślę, że za ekologią która jest bardzo medialna, stoi przede wszystkim gruby pieniądz, który operator wykłada na wysyłanie faktur. No ale nawet to pomijając, są jeszcze inne obszary, które TP mogłoby wprowadzić – np. oszczędzać prąd we wszystkich swoich punktach i ośrodkach itp. Same faktury nie są niczym nadzwyczajnym.
-
Anonimowy
Gośćhonyyy: z tego co wiem, to tp bierze udzial w tkaich wszystkich happeningach, ze wylaczaja prad itp. zmieniali tez sprzet na energooszczedny przeciez. cos tam sie dzieje.
a co do samych e-faktur, to dla mnie to wydaje sie byc wygodne rozwiazanie. No i w orange jest, teraz to pewnie ludzie sie troche na orange free rzucili (tak jak na delfina, pantere i pelikana w wakacje), to popodpisuja tego duzo.
zreszta kazdy, kto jest skomputeryzowany chyba woli elektronizcne rozwiazania.
-
Anonimowy
GośćZdecydowanie popieram elektroniczne faktury choć fanem TP nie jestem hehe Ilość papieru jakie idzie na faktury jest przerażająca a tylko zalega po kątach, a juz te na kilka groszy co to często sie dostaje z banku to koszmar… Ciekaw jestem ile osób do tego rozwiązania przekona możliwość pozyskania punktowa w Payback choć może to jest bonus 🙂
-
Anonimowy
Gośćja też się przestawiłam na efakturkę i się cieszę, bo te bonusowe punkty z payback też się przydadzą, a – przede wszystkim – kilka ton makulatury oszczędzę…
-
Anonimowy
Gośćosobiscie jestem za kazda forma ekologii, wiadomo teraz to modny temat i kazdy chce byc „eko” toteż popieram kolezanke ze przestawila sie na eko fakture i dodatkowo zbiera sobie punkty w Payback’u
-
Ruti90
Członekosobiscie jestem za kazda forma ekologii, wiadomo teraz to modny temat i kazdy chce byc „eko” toteż popieram kolezanke ze przestawila sie na eko fakture i dodatkowo zbiera sobie punkty w Payback’u
-
-
AutorWpisy