Migracje na nowe plany cenowe iPlus możliwe

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Migracje na nowe plany cenowe iPlus możliwe

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #153901 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 17 września br. w ramach oferty we wszystkich planach cenowych iPlus została o 100% zwiększona liczba GB, jaką można przesłać w ciągu jednego okresu rozliczeniowego. Wszyscy obecni abonenci iPlusa od 24 listopada będą mogli skorzystać z nowych limitów dowiedział się Telix.pl.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #185404 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czyli jak teraz mam 1,5 (dla starych klientów – nowi maja 2,5) to zwiększy mi się do 2,5 czy 3 ? 😛

• #185406 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

też bym chciał to wiedzieć… upustu stracić nie chcę.

• #185407 Odpowiedz
      maar
      Klucznik

Kazda zmiana taryfy powoduje strate ulg wczesniej przyznanych… Niestety…

• #185408 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

heheheh przestraszyli się trochę zmiany oferty orange i że im klienci zaczną uciekać

• #185409 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Liczba GB* – dotyczy tylko Klientów przedłużających kontrakt i nowych

Nowi: 3GB

Aktualni klienci: 1,5GB

Oszustwo na całej linii … ZAL mi PLUSA

• #185410 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie zgodze sie ze zdaniem, ze iPlus ma najwiekszy zasieg netu. Zasieg ma taki sam jak Orange (pow. 99 procent), ale Orange ma na znacznym obszarze cdma. Ja raczej bym tonowal tego typu wypowiedzi. Ludzie w internecie nie sa ciemni, wiedza kto ma jaka oferte. W tej chwili oferta plusa jest w ogole srednio atrakcyjna przy Orange chociazby.

• #185411 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dzwoniłem do nich w sprawie nowych limitów.Mam taryfę utrzymaniową, czyli ze zniżką 50% i oczywiście okazało się, że tracę. Taka oferta nie oferta, dla mnie absolutnie nie wnosi nic nowego bo nie przejdę na gorsze warunki.G

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Migracje na nowe plany cenowe iPlus możliwe
Twoje informacje: