Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Migracje na nowe plany cenowe iPlus możliwe
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd 17 września br. w ramach oferty we wszystkich planach cenowych iPlus została o 100% zwiększona liczba GB, jaką można przesłać w ciągu jednego okresu rozliczeniowego. Wszyscy obecni abonenci iPlusa od 24 listopada będą mogli skorzystać z nowych limitów dowiedział się Telix.pl.
-
Anonimowy
GośćCzyli jak teraz mam 1,5 (dla starych klientów – nowi maja 2,5) to zwiększy mi się do 2,5 czy 3 ? 😛
-
johnny-18
Członekteż bym chciał to wiedzieć… upustu stracić nie chcę.
-
maar
KlucznikKazda zmiana taryfy powoduje strate ulg wczesniej przyznanych… Niestety…
-
Anonimowy
Gośćheheheh przestraszyli się trochę zmiany oferty orange i że im klienci zaczną uciekać
-
Anonimowy
GośćLiczba GB* – dotyczy tylko Klientów przedłużających kontrakt i nowych
Nowi: 3GB
Aktualni klienci: 1,5GB
Oszustwo na całej linii … ZAL mi PLUSA
-
Anonimowy
GośćNie zgodze sie ze zdaniem, ze iPlus ma najwiekszy zasieg netu. Zasieg ma taki sam jak Orange (pow. 99 procent), ale Orange ma na znacznym obszarze cdma. Ja raczej bym tonowal tego typu wypowiedzi. Ludzie w internecie nie sa ciemni, wiedza kto ma jaka oferte. W tej chwili oferta plusa jest w ogole srednio atrakcyjna przy Orange chociazby.
-
Anonimowy
GośćDzwoniłem do nich w sprawie nowych limitów.Mam taryfę utrzymaniową, czyli ze zniżką 50% i oczywiście okazało się, że tracę. Taka oferta nie oferta, dla mnie absolutnie nie wnosi nic nowego bo nie przejdę na gorsze warunki.G
-
-
AutorWpisy