Metody podsłuchu telefonu komórkowego

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Metody podsłuchu telefonu komórkowego

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #154248 Odpowiedz
      rafaik
      Członek

Ostatnio w mediach każdego dnia możemy przeczytać lub usłyszeć o aferach, korupcji, stenogramach, inwigilacji i podsłuchach. No właśnie to dzięki telefonii stacjonarnej i komórkowej niektórzy mogą podsłuchiwać o czym i z kim rozmawiamy. W krótkim newsie przytaczamy dwie metody podsłuchu jakie wykorzystuje się w telefonii komórkowej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #183641 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

….

• #183642 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Sukasz profesjonalnego sprzet w zakresie szpiegowskim? Wejdz i sprawdz nasza oferte na stronie http://www.spy-shop.pl,. Znajdziesz tutaj wszelkie urządzenia do inwigilacji, kontr inwigilacji, monitoringu, nadzoru, pozyskiwania i ochrony informacji.

• #183643 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jaa nie moga poprostu napisac jakie programy sa uzyteczne do szpiegowania? (Można by bylo sie bronic)…wiem ze moj kumpel mial na noki n73 darmowy program do czyt. sms-ow i podsluchu rozmow na 3 komurkach i to darmowy. Niestety usunol i nie pamieta nazwy.

• #183644 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A najfajniejsza jest opcja automatycznego nagrywania rozmowy i wysyłania jej na maila. Kupiłem coś takiego w sklepie Alfatronik- świetna sprawa! Nie trzeba non- stop siedzieć na linii tylko sobie wieczorem na skrzynkę wchodzę i słucham rozmów z całego dnia 🙂

• #183645 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

powiedz mi co musze zrobic by miec taki program jest mi to naprawde bardzo potrzebne

• #237560 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

profesjonalne i najtańsze podsłuchy telefonów komórkowych
      http://www.germano.pl
      zapraszamy

• #238995 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podsłuchu otoczenia przez komórke można uniknąć. Należy mieć telefon z podpinanymi słuchawkami i mikrofonem. Wystarczy wyciągnąć mikrofon wbudowany w telefon. A jak chcemy się z kims połączyć i porozmawiac to tylko przez zestaw słuchawkowy. |Jak wypniemy słuchawki to juz nikt nas nie podsłucha

• #239231 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

poszukuje programu do szpiegowania telefonu nokia 6600 slide a jednocześnie do sciągniecia blokady klawiatury jeśli to mozliwe proszę o pomoc

• #259006 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

podsłuchy do telefonu gsm najtaniej na spyphone.pl

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Metody podsłuchu telefonu komórkowego
Twoje informacje: