Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy MVNO › mBank mobile w lipcu zmienia ofertę
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
WunD3r
Członekw licu zmienia ofertę – ciekawe 😀
-
Anonimowy
Gośćdo wszystkich: 19gr/min, 10 gr/sms, 20 gr/mms, internet 50Mb gratis
-
Anonimowy
Gość@ domur – nie mieszaj ludziom w głowach, przedstawiłeś limitowaną ofertę dla pracowników mBanku, którą jakiś "obrotny" pracownik zacząl handlować w necie. jednak nie ma to nic wspólnego z tym info
-
Anonimowy
GośćNiema to jak kopiować nawet nie czytając , łącznie z literówkami… ;/
-
Anonimowy
GośćTeraz jest to oferta dla pracowników BRE Banku ale od 15lipca będzie ogólnodostępna więc elmo to Ty nie mieszaj!
-
Anonimowy
Gośćtak od 15 lipca mbank ma wprowadzić nową ofertę, ale skąd wiesz, że to właśnie będzie ta, w tej chwili możesz jedynie spekulować, mnie osobiście wydaje się, że mbank nie wypuści tak dobrej oferty ogólnodostępnej
-
Anonimowy
Gość@ viggen – fakt pewności 100% nie mam ale to, że promocyjne startery praktycznie dostępne dla większości poprzez allegro nie uważam za przypadek. Myślę, że nowa oferta będzie właśnie taka lub bardzo zbliżona.
-
Anonimowy
Gośćchciałbym, żebyś miał rację bo to było z korzyścia dla nas klientów
-
Anonimowy
GośćTa sprzedaż przez Allegro limitowanej oferty dla pracowników to są niezłe jaja. Ciekawe jak wygląda rejestracja lub reklamacja?
-
Anonimowy
GośćŻeby nie okazało sie, że po 15.07.09 nie będzie już mbank mobile
-
Anonimowy
GośćSprawa się wyjaśniła. Gośc dopisał na aukcji:
Dodano 2009-06-23 15:08
Niestety, nie ma już możliwości wyboru numeracji.
INFORMACJA DLA KUPUJĄCYCH
Idąc w ślad za informacjami pojawiającymi się na różnych portalach GSM – nie jestem pracownikiem grupy BRE SA ani mBanku
Jako reseller oferuję unikalną ofertę zgodnie z ustaleniami handlowymi z mFinanse Sp. z o.o
Pozdrawiam serdecznie wszystkich kupujących i niedowiarków również.
OFERTA NIE ZOSTANIE WYŁĄCZONA JEŚLI NIE JESTEŚ PRACOWNIKIEM
wszystko będzie i działa jak należy.
-
-
AutorWpisy