Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › LG-GD910 telefon HSDPA w zegarku
- Ten temat ma 14 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćEkstra zegarek. Ciekawe jaka cena 😉
-
Anonimowy
GośćJa dopiero jestem na etapie czekania na Prade 2 tam tez można dokupić zegarek:D A co do tego bajeru to nie wiem czy się sprawdzi to w Polsce aczkolwiek kto wie kto wie.
-
LesH
UczestnikŚwietnie. Wreszcie technologia pozwoliła na to wygodne rozwiązanie, czeklałem na nie. Jeśli czasy gotowości i użytkowania multimedialnego będą przyzwoite – piękna sprawa!
-
Anonimowy
Gośćjezeli wielkoscia nie roznil by sie od normalnego zegarka a w stanie spoczynku wyswietlal by sie taki obraz jak analogowy cyferblat ze wskazówkami to bylbym sklonny to kupic:D Bo bajerek ciekawy
-
Anonimowy
GośćWczoraj go widziałam w sklepie w Londynie, kosztuje 500 funtów i można go kupić beż żadnych abonamentów. Jak pan nam mówił to jest ich tylko kilkadziesiąt na świecie, ciekawe czy to ściema czy prawda. Chwyt marketingowy? Ogólnie fajnie wygląda, wygląda jak zwykły zegarek, pełno jest filmików w necie o nim:) Mam chude ręce to głupio bym z nim wyglądała. Jeśli ktoś jest z Londynu to w sklepie Orange koło Oxford Street można go zobaczyć.Pozdrawiam. Jakbym go miała nie byłoby wymówek, ze zapomniałam telefonu :):)
-
Anonimowy
GośćMi się podoba. Po prostu genialne rozwiązanie. Tylko czy w Polsce jest dostępny?
-
Anonimowy
GośćSuper cacko zakochałem się od pierwszego wejżenia, bawiłem się nim na markecie ponad pół godziny i spojżałem na małą karteczkę w rogu z cena 5000,-
……..odłożyłem spokojnie i mi przeszło…..
-
Anonimowy
Gośćmam LG-GD910 do zbycia .
-
Anonimowy
Gośćjutro wystawiam na allegro
-
Anonimowy
GośćPowiec "deja23" za ile go wystawisz i pod jakim niciek.
-
Anonimowy
Gośćjesli cie interesuje to około 1700 zł [email protected]
-
Anonimowy
GośćAMAZING
-
Anonimowy
Gośćkmpoghbjn
-
Anonimowy
GośćJuż za 600 zł na allegro można go zakupić bateria długo trzyma i bardzo czuła antenka w aparacie słychać dobrze w tak zwanych dziurach polecam.
-
-
AutorWpisy