- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTo urządzenie jest najbadziej zaawansowanym telefonem firmy LG, nie boję się powiedzieć, że będzie to jedno z lepszych urządzeń na rynku telefonów komórkowych. LG rozwija sie coraz bardziej jeśli chodzi o segment telefonów komórkowych, a ich osiągnięcia techniczne tj. opisywany tutaj telefon GW 990 potwierdzają to.
-
Anonimowy
GośćŹle się wyraziłeś to nie jest telefon komórkowy tylko smartphone. Za niedługo wyrażenie "telefon komórkowy" całkowicie wyjdzie z użycia oczywiście ze względu na wielofunkcyjność tych urządzeń itp.
A co do tego urządzenia tak jak i większość nowych jest za duża jak dla mnie 😛
-
Anonimowy
GośćKwestia gustu jedni lubią małe ekrany inni duże, tak jak w TV, ja osobiście uważam, że to kolejny duży krok w innowacyjność smartfonów ze strony LG, myślę ze są pretendentami do objęcia większości rynku światowego jeśli zastosują takie rozwiazania jak obecnym smartfonie.
-
Anonimowy
Gość… tak czy inaczej czekam z wielką ciekawością aż dojdzie do narodu polskiego
-
Anonimowy
Gośća nieźle musi na tym śmigać automapa… procesor dobry i wyświetlacz duży
-
Anonimowy
GośćTo w chwili obecnej telefon z najwiekszym ekranem na rynku, kto pobije LG?? Myślę ża najszybciej to pobiją sami siebie!!
-
-
AutorWpisy