Konsultant Orange naciągnął klienta?

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Konsultant Orange naciągnął klienta?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 22
  • Autor
    Wpisy
    • #155734 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Jak donosi alert24 przedstawiciel sieci Orange zadzwonił do klienta z propozycją przejścia z usługi Mix na Nowy Mix.Po upewnieniu się czy za tą usługą nie kryją się haczyki klient wyraził zgodę.Po miesiącu okazał się, że Mix zmieniono na abonament.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #174758 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przeciez takie rozmowy sa nagrywane, nie trzeba nic wyjasniac tylko przesluchac nagrania

• #174760 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a tak poza tym ortograf w tytule – trochę obciach 🙂

• #174761 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Błąd w tytula, warto zaglądnąć do słownika niż się kompromitować :))))

• #174762 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Następni poloniści pies was jebał dziennik wieczorny

poprawiajcie liczy się treść a nie pojebana gramatyka wiem

że piszą to niedojebane oszołomy które tylko anonimowo i z

ukrycia bo normalnie nie mają odwagi.

• #174764 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Rymburak: właśnie tym pokazałeś jaki poziom prezentujesz, dla Ciebie takie błędy mogą nie być rażące, ale innych irytują. Poprawna polszczyzna to wcale nie jakieś niesamowite poświęcenie, a jak na serwis to wypadałoby się jej trzymać.

• #174765 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ matt "zajrzeć" a nie zaglądnąć 🙂

sprawa jednak wymaga analizy, nie można jej tak zostawić

• #174766 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

cała sytuacje wzięła się z tąd że konsultant miał za wysokie cele miesięczne a co idzie ze słabą ofertą mizerne szanse zarobku. i tak zrobił. Tak to jest jak firma stawia na ilość a nie na jakość

• #174767 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

`poważne konsekwencje służbowe’ w odniesieniu do studenta tyrającego jak osioł za miskę ryżu, od którego jałmużny lwią część zgarnia pośrednik? Kończ, jabol, wstydu sobie osczędź…

• #174768 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przyznali że jest problem, posypali głowę popiołem, uznali reklamcję. Nie ma co ukrywać- niefajna sprawa. W każdej sieci niestety moze sie coś takiego znaleźć.

• #174770 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Standard, tak samo to wygląda z TP.

Co do treści. Przydałoby się to przejrzeć i poprawić błędy, które się nagminnie pojawiają, nawet głupie kropki i spacje.

• #174771 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

prawdopodobnie było tak że to klient nie doczytał tego co podpisuje i z własnej woli się wkopał, ja zawsze czytam umowy, nawet teraz jak kupowałem tylko sim w orange, to wiedziałem że to oferta bez telefonu.

• #174772 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

plusikowa: pracujesz w Plusie i wiesz, że system nie przełączy klienta na abonament jak nie przeczyta podpisanej przez klienta umowy, czy może to ludzie tacy sami jak w innych sieciach klikają w kompa i to od nich zależy taka sytuacja jak wspomniana wyżej? Wiesz pewnie, że ten wspaniały plus pobiera 10-o procentowy characz od dopłaty w gotówce do punktów 5plus. Zysk na Plus, prawda?

• #174774 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ten artykuł to ściema. Nie da się przejść z mixa na abo przed zakończeniem umowy.

• #174775 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pracuje w orange i wiem o co chodzi proponujemy klientom przejscie z mixa na abonament na korzystniejsze warunki ale mixy sa w niektorych przypadkach korzystniejsze ale każdy konsultant ma płacone za każdą osobę której wciśnie nową taryfę i nic dziwnego że takie przypadki sie zdażają , gdyż każdy chce zarobić a biedni klienci……

• #174776 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

matt: co to jest tytula? Moze zamiast pouczać innych sam zajrzyj do słownika i odszukaj słowo "oglądnąć" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

usłychnąc tez używasz????????????

• #174777 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zal mi cie

• #174778 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

walcie się poloniści!!!!

• #174779 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Orange leci w balona. Kilka lat w taryfach biznes dość wysokie rachunki a i tak zrobili mnie na szaro przy podpisywaniu aneksu ( konsultant tel.). Dzięki temu za rok dostaną wypowiedzenie a nie kolejny aneks. I tak oczywiście przybył kolejny "zadowolony" klient. Orange tak trzymać konkurencji potrzeba nowych klientów

• #174780 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ostatnio byłem świadkiem jak klient przenosił swój numer 501xxxxxx w ……. Ery do Orange.

• #174781 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

miało być: z Ery do Orange 😉

• #174782 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tragedia z tym Orange.

Znikają mi minuty wliczone w abonament nawet wtedy, gdy nie wykonuję żadnych połączeń. Konsultantka kazała czekać do wystawienia faktury sic!

Na pisemne reklamacje całymi tygodniami nie ma odpowiedzi, a jak w końcu przychodzi, to w żaden sposób nie można dojść, czego dotyczy, bo co i rusz muszę składać przeróżne reklamacje. Zazwyczaj odpisują, że pracują nad problemem i o wynikach zostanę poinformowany, ale to nigdy nie następuje.

Nigdy więcej abonamentu w tej sieci.

• #174783 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus robi podobnie.Czaruje na początku nową usługą niskim abonamentem i tanim telefonem po czym następnego dnia dzwoni ktoś inny i zmienia wszystko? Na dodatek dla przedłużających umowę nie mają żadnej oferty lojalnościowej(nie wspomnę o programie 5+).Widać wolą niepewnych nowych klientów niż obecnych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 22
Odpowiedz na: Odpowiedź #174771 w Konsultant Orange naciągnął klienta?
Twoje informacje:

Anuluj