Konsola PSP zamiast telefonu w Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Konsola PSP zamiast telefonu w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #151880 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Pierwszy września to powrót do szkoły i przedszkola i chyba dlatego p4, operator sieci Play zaproponował zakup zestawu: PlayStation Portable + 2 gry zamiast telefonu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #232214 Odpowiedz
      Pablo_0
      Członek

Przepraszam ale czy to jest jakiś żart ??
      A może to jakaś specjalna wersja konsoli PSP która ma możliwość wykonywania połączeń głosowych oraz wysyłania wiadomości tekstowych.

• #232231 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

NIe nie jest to żart , masz dobry tel a konsole chciał byś mieć więc wybierasz sony zamiast tel. proste

• #232252 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A może tonę ziemniaków zamiast telefonu? Dla mnie to obłęd…

• #232258 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Równie dobrze mogli zaoferować lodówkę. Bo telefon mam a chciałbym nową lodówkę. Nie no trochę mija się to z celem. Wiadomo że Play to przede wszystkim pod marketing bierze bo czego to oni nie mają itp. Ale żeby coś takiego brać to w sumie pomyłka. Wyobrażacie sobie taką opcję. Kup samochód a w zamian za OC,AC,NW dostaniesz pralkę. Bezsens. Jeżeli ktoś chce kupić usługi telekomunikacyjne to i telefon. Gdyby ta oferta dotyczyła oferty bez telefonu i zniżki na zakup tego to ma to sens ale nie w zamian za telefon.

• #232271 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to bardzo logiczne rozumowanie, wielu młodych ludzi będzie miało możliwość zdobycia konsoli, więc podpiszą cyrograf 🙂

• #232293 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

i tak jestesmy 100 lat za murzynami w Angli konsole daja wraz z telefonem do kontraktu

• #232362 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zabijacie mnie ludzie tymi commentami. Zaścianek wychodzi widze, „coś innego jak telefon do abo na komórkę?! Na stos!”. Zachowujecie sie jakby operator wam sim lock zakładał na tą konsole i kazał z niej dzwonić.
      Niewyobrażalne jest przecież żeby ktoś biorąc abonament miał już aparat do dzwonienia prawda?

————–
      Get a Clue.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Konsola PSP zamiast telefonu w Play
Twoje informacje: