Konkursowe Puste SMSy pod lupą UOKiK

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Konkursowe Puste SMSy pod lupą UOKiK

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #151186 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nagroda już czeka. Wystarczy jeden sms. Przelew zostanie zrealizowany. Takie wiadomości dostaje wielu konsumentów. Ilu z nich otrzymało gwarantowaną nagrodę? Z tym bywa różnie. Prezes Urzędu prowadzi obecnie osiem postępowań dotyczących konkursów smsowych i wszczęła właśnie kolejne.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #236214 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Jak wynika Prezes Urzędu prowadzijuz dwa postępowania ws pustego smsa a nowe reklamy wciąż pojawiają się w telewizji. Jak widać organizatorzy takich loterii nic siobie z tego nie robią

• #236227 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podobnie jest z oszukańczymi reklamami operatorów dotyczącymi darmowych usług . A przecież nic nie ma za darmo , zawsze trzeba płacić , choćby nie wprost .

• #236237 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

najwięcej takich akcji jest w Play, od kiedy ma tę sieć, mam ogrom podobnych smsów w telefonie

• #236261 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ekstra artykuł dzieki wielkie teraz wiadomo co i jak szkoda ze tak późno się tym zajeli no ale lepiej późno nie później lub wcale

• #242796 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najgorsze jest to, że nijak nie można zablokować przysylania do siebie tych „rewelacji nagrodowych”. W Erze próbuję już od października ub. roku. Niby rozmowy są nagrywane, a kiedy sprawdzam bilingi i chcę udowodnić te rozmowy, dziwnym trafem nie są odnotowane…Czy ktoś może spotkal się z takim postępowaniem i wie jak uniknąć placenia tych olbrzymich rachunków? Ja im już wcale nie odpisuję, a rachunki są większe co miesiąc 🙄

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Konkursowe Puste SMSy pod lupą UOKiK
Twoje informacje: