Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Koniec z uciążliwymi komórkami w środkach transportu miejskiego
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCO ZA BZDURY!!!! ktoś znowu bije kase!!!! Prawdziwym problemem w środkach komunikacji miejskiej są:
1 – NIEPUNKTUALNOŚĆ
2 – niesprawne autobusy / tramwaje
3 – nierzetelność kontroli biletów – wyglądasz niegroźnie – będziesz sprawdzony – dostaniesz kare za byle bzdure ( brak ważnej legitymacji itd ) => jesteś łysym dresem – nikt się do ciebie nie przyczepi – nie dostaniesz kary – pojedziesz za darmo!
4 – a co do samych pasażerów to mnie osobiście przeszkadza postępujący BRAK HIGIENY OSOBISTEJ – niż to że ktoś rozmawia przez fona!
-
Anonimowy
GośćMnie jeszcze oprócz tego co kolega wyżej wymienił
denerwuje straszny hałas jaki wydaje autobus podczas jazdy
i nawet wtedy często nie słyszę co ktoś gada przez telefon a
o czytaniu książek nie mówię…dodam jeszcze ze nie
wyobrażam sobie czytania książki podczas gdy co chwile
autobus podskakuje, co jest wynikiem "świetnych" polskich
dróg (które z pozoru wyglądają na dobre),a wiec sadze ze
nie powinni zajmować się sprawa upierdliwych telefonów
tylko tym co napisałem ja oraz mój poprzednik.Pozdrawiam.
-
Anonimowy
GośćTo jeszcze nic.Niepodam miasta (bo bardzo je lubie).Autobus mpk niezatrzymuje sie na przystanku mimo Iz wisi na nim rozklad jazdy tego numeru!!Dzwonie do mpk a tam mila kompetentna pani inaczej mowi mi zebym chodzil na nastepny przystanek :)W sumie jade 3 przysytanki 🙂 Jak dlamnie moge posluchac czyjejs prywatnej rozmowy przez komorke.Przewaznie gadaja laski.Mlode maja kaske i przyjaciolki.To lepsze niz spocone baby gadajace do siebie o wolnorynkowej cenie cebuli 🙂
-
Anonimowy
GośćWystarczy słuchać radia lub mp3 w słuchawkach i masz święty spokój, tylko należy używać porządnych słuchawek żeby z kolei cały autobus nie słuchał razem z tobą 🙂
-
Anonimowy
Gośćniewiele jeździłem metrem ale z tego co pamiętam to tylko na stacjach jest zasięg, wiec… ten problem właściwie za bardzo metra nie dotyczy 🙂 rozmowy mogą być tylko krótkie i przerywane podczas przejazdu…. :)))))))))
-
Anonimowy
Gośćwypada tylko zacytować: "Przepraszając za nie planowaną awarię … zapraszam wszystkich pasażerów na placyk przy skwerze. Powtarzam. Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne, realizując hasło: Ludziom dobrej roboty. Rozrywka i humor, w związku z awarią komunikacji zaprasza pasażerów na placyk przy skwerze." jaja sobie robią 🙂
-
Anonimowy
GośćMnie bardziej od rozmów wkurzają przykuki słuchające muzyki z telefonu. Marna jakość, szum, dziadostwo. Do tego nie każdy musi lubić techno czy inne krejzi frogi, choć przypuszczam, że nawet fanów to męczy.
Pozdrawiam
-
-
AutorWpisy