Koniec z uciążliwymi komórkami w środkach transportu miejskiego

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Koniec z uciążliwymi komórkami w środkach transportu miejskiego

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #154687 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 1 września 2009 r, w warszawskim metrze ruszyła kampania pod hasłem przewodnim: „Twoja Komórka to Twoja rozmowa, nie wszyscy wokół muszą ją słyszeć”. Spot promujący kampanię to 30 sekundowa animacja stworzona przez 16 letniego Michała z Koszalina.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #181098 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

CO ZA BZDURY!!!! ktoś znowu bije kase!!!! Prawdziwym problemem w środkach komunikacji miejskiej są:

1 – NIEPUNKTUALNOŚĆ

2 – niesprawne autobusy / tramwaje

3 – nierzetelność kontroli biletów – wyglądasz niegroźnie – będziesz sprawdzony – dostaniesz kare za byle bzdure ( brak ważnej legitymacji itd ) => jesteś łysym dresem – nikt się do ciebie nie przyczepi – nie dostaniesz kary – pojedziesz za darmo!

4 – a co do samych pasażerów to mnie osobiście przeszkadza postępujący BRAK HIGIENY OSOBISTEJ – niż to że ktoś rozmawia przez fona!

• #181099 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mnie jeszcze oprócz tego co kolega wyżej wymienił

denerwuje straszny hałas jaki wydaje autobus podczas jazdy

i nawet wtedy często nie słyszę co ktoś gada przez telefon a

o czytaniu książek nie mówię…dodam jeszcze ze nie

wyobrażam sobie czytania książki podczas gdy co chwile

autobus podskakuje, co jest wynikiem "świetnych" polskich

dróg (które z pozoru wyglądają na dobre),a wiec sadze ze

nie powinni zajmować się sprawa upierdliwych telefonów

tylko tym co napisałem ja oraz mój poprzednik.Pozdrawiam.

• #181100 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To jeszcze nic.Niepodam miasta (bo bardzo je lubie).Autobus mpk niezatrzymuje sie na przystanku mimo Iz wisi na nim rozklad jazdy tego numeru!!Dzwonie do mpk a tam mila kompetentna pani inaczej mowi mi zebym chodzil na nastepny przystanek :)W sumie jade 3 przysytanki 🙂 Jak dlamnie moge posluchac czyjejs prywatnej rozmowy przez komorke.Przewaznie gadaja laski.Mlode maja kaske i przyjaciolki.To lepsze niz spocone baby gadajace do siebie o wolnorynkowej cenie cebuli 🙂

• #181101 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wystarczy słuchać radia lub mp3 w słuchawkach i masz święty spokój, tylko należy używać porządnych słuchawek żeby z kolei cały autobus nie słuchał razem z tobą 🙂

• #181102 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niewiele jeździłem metrem ale z tego co pamiętam to tylko na stacjach jest zasięg, wiec… ten problem właściwie za bardzo metra nie dotyczy 🙂 rozmowy mogą być tylko krótkie i przerywane podczas przejazdu…. :)))))))))

• #181103 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wypada tylko zacytować: "Przepraszając za nie planowaną awarię … zapraszam wszystkich pasażerów na placyk przy skwerze. Powtarzam. Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne, realizując hasło: Ludziom dobrej roboty. Rozrywka i humor, w związku z awarią komunikacji zaprasza pasażerów na placyk przy skwerze." jaja sobie robią 🙂

• #181104 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mnie bardziej od rozmów wkurzają przykuki słuchające muzyki z telefonu. Marna jakość, szum, dziadostwo. Do tego nie każdy musi lubić techno czy inne krejzi frogi, choć przypuszczam, że nawet fanów to męczy.

Pozdrawiam

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Koniec z uciążliwymi komórkami w środkach transportu miejskiego
Twoje informacje: