Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Koniec Taryfy Zero
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
superneo25
Członek -
Anonimowy
GośćCiekawe, co zaproponują w zamian? Może coś podobnego z tańszymi minutami?
-
Anonimowy
Gośćera sieć frajera… nic nie zaproponują, ewentualnie kopa w dupa ;D
-
Anonimowy
GośćNic nowego nie dadza.jest mk na sieci ptc wiec kolo sie zamyka
-
Anonimowy
Gość@ bejm – piękny komentarz 😉
Promocja była bardzo dobra jak wchodziła, ale obecnie podobne warunki , a nawet ciut lepsze można mieć w Heyah. Widocznie nie była już wielkiego zainteresowania więc skończyli promocję, ale wielkiego wydarzenia bym z tego nie robił
-
Anonimowy
GośćTaryfa Zero nie byłaby zła gdyby nie ogromna opłata startowa jaką kazdy na początku musiał zapłacić czyli prawie 100 zł za nic. To ją zabiło.
-
Anonimowy
Gośćrcicho: no bo o to tutaj chodziło. Chwytliwa nazwa i zero treści za nią idących. Ciekawe czy ktokolwiek się nabrał na opłatę aktywacyjną. Pewnie tylko kilku niepełnosprawnych umysłowo więc PTC zakończyła tą szopkę 🙂
-
Anonimowy
GośćTaryfa zero była bardzo dobra oferta gdy wchodziła, dzisiaj jest Heyah gdzie jest 44gr bez umów. Widać mało osób korzystało i zdecydowali się zawiesić ta ofertę. Co nie oznacza ze nie zaoferują czegoś nowego.
-
Anonimowy
GośćMiałem tę taryfę i teraz pobierają 10 zł. Warunki pozostały bez zmian. Jednak zaproponowano ofertę przedłużeniową na www. Ciekawsza wersja to 120 min. za 30 zł. oczywiście bez komórki. Ponieważ mam TT i trzy inne karty, to podziękowałe. Choć w ramach propzycji mogłem wziąć telefon, włączyć telefon stacjonarny na ten nr przez 5 miesięcy za 0 zł., a potem za 5zł. Tylko w moim przypadku mi już wystarczy tych minut, które mam. Taryfa była dobra na odbiór z Ery. Pozdrawiam wypowiadających sie. Moim zdaniem nie jest to usługa dla niepełnosprawnych. Oby Ktoś nigdy nie musiał potrzebować pomocy i być zdanym na Bliźniego.
-
-
AutorWpisy