Konferencja Prasowa PLAY 28.02.2011

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Konferencja Prasowa PLAY 28.02.2011

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #150038 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Już w najbliższy poniedziałek odbędzie się kolejna konferencja produktowa Play. Z informacji zaprezentowanych na poprzedniej konferencji wynika, że jeszcze w lutym możemy spodziewać się nowych ofert internetowych Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #244429 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Jak się okazuje, nie będzie tak pięknie. Play Online All Inclusive, jezeli okażą się prawdą, bedą tylko dowodem na to, że Play przestaje być konkurencyyjnym operatorem. Powoli zaczynaja takze myślec o dochodach. 5 mln klientów to granica, po której trzeba zarabiać więc pozostaje im teraz tylko robic jeszcze dużo szumu wokól swojej oferty.

• #244437 Odpowiedz
      PROZAK
      Uczestnik

Nowe oferty play online nie zachwycają taniością, im szybciej tym drożej(79zł za 4Mbit/s,59zł za 2 Mbit/s) plus 10 zł za nocne ssanie.
      Przy tej cenie to powinno być bez limitów.Ciekawe po ile modemy wymyśla, w tej chwili za lipny żądają 147 zł. W sumie może to być internet 4Mbit/s około 110zł miesięcznie.
      Była by to niezła lipa od play. Wtedy zostaje chyba najlepsza opcja, dalej ciągnąc za 45 zł 10 Gb bez modemu przy prędkości czasem dochodzący do 1 Mbit/s.
      Poczekamy na oficjalne przedstawienie ofert i zobaczymy.

• #244454 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Powoli MTR Play się zrównują z W3. Powoli też ta rewelacja jak Playowcy sądzą przestanie być rewelacją tylko normalnością. I nawet jak zdobędą jeszcze 5 mln abonentów, w co wątpię, to nie będzie już rozmów w sieci darmo. Czemu w Heyah i 36.6 jest praktycznie darmo w sieci ? Bo sieć mała i tyle. Jakby duże sieci dawały darmo w sieci za darmo, to na reszcie by nie zarobiły tyle ile powinni. Tak więc niedługo będzie wielki powrót z Play do starej Wielkiej Trójki. Pozdrawiam !
      PS. Mam Orange POP – od 2 miesięcy, po 10 latach w abo w Orange. Planuję przejść do Plusa z nowym numerem i prefixem Plusa, ale czekam do grudnia – żona ma w Orencz abo.

• #244458 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wiem jakie będą mniej więcej taryfy na play online jutro wam przekażą więcej informacji pozdrawiam

• #244568 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Poll, daj spokój, bo nudny jesteś? Ołtarzyk filetowy masz już w domu? Nie każdy ma problem z wykorzystaniem środków. Playowcy widzę jako koronny argument maja roczną ważność we freshu. Ja zasilam 50 co m-c a doładowanie kupuję u dilera za 30pln. Minutę mam na poziomie 11-13gr i o Play nawet nie myślę. Przeszedłem właśnie z Play do GaduAir i w końcu wiem, co to znaczy sprawne działanie sieci. Play to od pewnego czasu stała awaria. Tak to już jest,że jeden lubi cygańską muzykę a drugi jak mu nogi śmierdzą.

• #244569 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Widzę, że trollisko Poll tutaj się przeniósł po wyrzuceniu go z innego wortalu telko. Tam też ciągle spamował o Play 😀 aż w końcu Admini ktgsru uciesze reszty userów zbanowali go.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Konferencja Prasowa PLAY 28.02.2011
Twoje informacje: