Start › Forum › Rynek › Wydarzenia › Konferencja prasowa myPhone – transmisja on-line
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Cooral.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćŚwietny design! Bez dwóch zdań najładniejszy telefon z serii prostych telefonów Simply Life
-
jurny
Członekfaktycznie jak na telefon dla seniorów wygląda całkiem w porządku. mam nadzieję, że przez dodanie kolorowego wyświetlacza nie stanie się mniej przyjazny dla seniorów.
-
Anonimowy
Gość[quote]faktycznie jak na telefon dla seniorów wygląda całkiem w porządku. mam nadzieję, że przez dodanie kolorowego wyświetlacza nie stanie się mniej przyjazny dla seniorów. [/quote]
Nie zmienia wiele, a jak już to na korzyść.
-
Anonimowy
Gość[quote]faktycznie jak na telefon dla seniorów wygląda całkiem w porządku. mam nadzieję, że przez dodanie kolorowego wyświetlacza nie stanie się mniej przyjazny dla seniorów. [/quote]
celem tego telefonu jest również przystępność dla ludzi w starszym wieku
-
Anonimowy
Gość[quote]Świetny design! Bez dwóch zdań najładniejszy telefon z serii prostych telefonów Simply Life [/quote]
zdecydowanie podtrzymuję!
-
Anonimowy
Gość[quote]Świetny design! Bez dwóch zdań najładniejszy telefon z serii prostych telefonów Simply Life [/quote]
No tak, co jak co, ale wzornictwo jest bardzo proste, a przy tym bardzo ładne. Ładniejsze niż poprzednicy
-
Cooral
Członekhmm faktycznie jak na Simply Life to design daje radę 😉 zadziwiające ale prawdziwe
ktos zafundował takie cacko jakiemuś seniorowi? zadowolony?
-
-
AutorWpisy