Kolejny spot, promujący darmowe rozmowy w Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Kolejny spot, promujący darmowe rozmowy w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #152733 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Play zaprezenował kolejny spot reklamowy oferty darmowych rozmów w ofercie LongPlay.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192569 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najlepsze, że ten plakat z facetem w tle jest ze strony Orange (mms) 🙂

• #192570 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

sssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkwiercze dla Ciebie.

Odezwij się do mnie Droga Boginio w czarnym 🙂 wiadomosc

w redakcji pzdr

• #192571 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

chyba strasznie dużo zrobili tych spotow pod oferte, w sumie reklama niby fajna, ale ciezko im będzie dorownac Plusowi, choc to może kwestia gustu.

Mogliby troszke zejsc z cen. Long Paly jest atrakcyjny ale przy tych wyzszych abonamentach, poza tym już nie wiem czy to jest oferta z telefonem czy bez? Mam nadzieje, ze nie ma zadnych ukrytych kosztow jak to bylo ze stanem darmowym we freshu, mam na mysli doladowania. Odnosze wrazenie ,ze byli bezkonkurencyjni glownie na początku,a teraz inni operatorzy ich powolutku doganiaja i to zarowno w abonamentach , jak i pre paidach :/ . Stawki w abo. chyba wszedzie podobne(0,29), a w prepaidzie pakiet smsow w play to 5 zl za 100 smsow, w orange za podobna cene można otrzymac ich az 400, jestem ciekawa jakie bede opinie uzytkownikow long play i jak jest z tymi darmowymi minutamiw praktyce.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Kolejny spot, promujący darmowe rozmowy w Play
Twoje informacje: