Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Kolejne odsłony kampanii Rarka MixPlus
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikMixPlus: autobus to nowa odsłona październikowej kampanii reklamowej, która wspiera najnowszą promocję MixPlusa, na którą składa się aż 4200 utworów do ściągnięcia z internetowego sklepu z muzyką, muzodajnia.pl za 10 zł, w ramach miesięcznego doładowania o wartości 40 zł, oraz multimedialny telefon – Samsung Corby.
-
Anonimowy
Gośćniezbyt mi się to podoba. trochę polewka z warszawskiej piosenki, jakieś kretyńskie różowe przebranie. nie tak to wygląda, dla mnie miernota
-
Anonimowy
Gośćto ja już wolę te reklamy albo z mumio albo chociażby te orange. A i oferta na kolana nie powala… bo przecież i tak za smsy trzeba dodatkowo płacić a w pomarańczy (tej za 55 zł) są wliczone w abonament.
-
Anonimowy
GośćNie widzę żadnej polewki z warszawskiej piosenki…
Akordeonistę ubrali faktycznie dość nietypowo, ale to przecież spot reklamowy – komercha. Stylistka miała go wpakować w szary sweterek?? Logika.
A tego chłopaka od telefonu to widzę już w kolejnej reklamie. I chyba w jakimś magazynie widziałam jego zdjęcia. Fajnie gra twarzą, ma strasznie wyraźną mimikę. Co do oferty, moglabym na nią pójśc gdybym była w Plusie;P
-
Anonimowy
GośćMi się ta reklama pozytywnie kojarzy, bo nuta jest genialna! Sam Corby jest wyjątkowo ładny i poręczny!
Ten koleś śmieszny!:D Na wszystko ma wywalone! Ciekawe czy ma bilet haha!
Do budy teraz ;/;/ ;(
-
Anonimowy
GośćTen chłopak jest słodki!!!!!
-
-
AutorWpisy